Sunday 2 December 2012

Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick (Recenzie)

G-E-N-I-A-L-A!

Ohh, e o poveste draguta cum mi-am dat seama ca aveam Ingerul noptii in biblioteca. Mi-a venit de curand comanda de pe elefant, dar eu citeam "Daca ti-as spune ca te iubesc ar trebuii sa te omor"  asa ca n-am dat mare importanta ca mi-au venit cartile. Am terminat primul volum din Fetele Gallagher si m-am apucat de volumul al doilea. Cand, mi-au fugit ochii prin biblioteca si am vazut cele 3 carti din seria "Ingerul noprtii" si am zis "Nu Se Poate!". Adica, sa am Ingerul noptii in biblioteca si eu sa citesc altceva, nu e permis! Mi-am dorit tare mult seria asta, si acum e insfarsit la mine in biblioteca....

Recenzia:
Totul incepe cand antrenorul de sport, face schimbari in aranjarea din banci. Astfel, Nora Grey se pricopseste cu misteriosul Pach. Care, pe parcursul paginilor se dovedeste a fi nepamantean. Nora incepe sa se indragosteasca, la un momendat ii observa cicatricea de pe spate in forma de "V" si se documenteaza. Afla ca Pach este un inger cazut care, daca o salva pe ea putea deveni un inger pazitor, recapatandusi aripile. Iar, daca o omora putea sa posede un trup. Dar, cum acesta se indragosteste de ea, nu-i ramane decat sa o salveze. Cand lucrurile incep sa se linisteasca apar Eliot si Jules. Eliot fin transferat de la o scoala din Portland. Nora cerceteaza si afla ca a fost acuzat de crima. Cum Norei nu ii erau de ajuns misterele lui Pach si Eliot, incep sa i se intample tot felul de lucruri stranii. Un barbat cu cagula ii sare in fata masinii, spargand geamul si incercand sa o omare. Dar, dupa incident masina nu avea decat o singura cramatura, minuscula pe parbriz. Toata lumea o crede nebuna. In fine, ati prins ideea. Da, da, doar nu credeati ca o sa va povestesc totata cartea nu?! Dar, va pot spune ca e suuuperba. Si ca, merita citita si recitita! A da, finalul e desigur, unul fericit.:)

Melodii asociate:

                                 Evanescence- Lies

 Evanescence- Listen to the rain
 
Nota: 5+/5 (Sigur o s-o recitesc!)


4 comments:

  1. e minunata recenzia si eu am citit-o daca vrei te rog sa faci si recenzii la cartile cu culori rosu, galben

    ReplyDelete
  2. Ina nu le-am citit.. Sau daca te referi la Trilogia Cercului o sa le fac mai incolo!:)

    ReplyDelete
  3. Si mie mi-a placut Patch... aaa... vreau sa spun cartea <3

    ReplyDelete
  4. Imi place recenzia!Nu am citit cartile dar acuma chiar imi doresc sa le am sa le citesc!Si in legat de melodii,pot sa iti spun ca sunt totale si potrivite cu ceea ce ai povestit!

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3