Sunday 16 December 2012

Pe cuvant de spioana de Ally Carter (Recenzie)

Cartea a fost publicata la editura Leda si o puteti comanda de aici.

Prezentare:
După ce a trebuit să renunţe la primul ei prieten, Josh, tot ce-şi doreşte acum Cammie este un semestru liniştit. Dar asta e mai uşor de spus decât de făcut când eşti elevă la cea mai bună şcoală din lume… pentru spioane: Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale.

După ce este învinuită pentru o breşă în securitate care pune în primejdie statutul ultra-secret al şcolii, Cammie şi prietenele ei află că şcoala lor urmează să găzduiască o serie de musafiri miste -
rioşi — nume de cod: Blackthorne. Şi, în curând, fetele se strecoară prin pereţi şi coridoare secrete, montează microfoane şi dispozitive de urmărire şi iau amprente pentru a afla adevărul despre Black -
thorne şi pentru a o disculpa pe Cammie. Şi chiar dacă au încredere în talentele lor de spioane, de data asta ţintele sunt mai dificile (şi mai sexy!), iar miza pentru inima lui Cammie — şi iubita ei şcoală — mai mare ca niciodată.

Recenzie:
Cammie Morgan ramane cu o rana deschisa dupa pierderea lui Josh. Dar, la colegiul lor vin in vizita niste spioni! Da, da! Baieti! Cum, Cammie isi continua si semestrul acesta orele de "Subacoperire" au tot felu de misiuni impreuna cu baietii. Intr-una din misiuni Cammie face echipa cu Zach, unul dintre baietii veniti. Dar, cand parea totul cu o nota "romantica" apare Josh, cu DeeDe. Si atunci ea se balbaie si Zach pare a se juca cu ea... In alta misiune Zach da sa o sarute dar, dinnou apare Josh. La final se intampla o chestie alambicata. Doamna Morgan si directorul de la colegiul baietilor decid sa-i invete pe copii sa aibe incredere si in sexul opus... Asa ca, va inchipuiti.. Finalul e foarte dragut. Putin romantic. Dar, nu va spun mai multe!

Parerea mea:
Pai, tot timpul ma regasesc in Cammie. Cartea asta e mai buna ca prima, si are de toate. Suspans, faze comice, actiune si in primul rand romantism!

Nota: ***** 5/5 (Esti grozavaaaa!)

No comments:

Post a Comment

Parerea ta conteaza! <3