Sunday 4 November 2012

Setea de Carrie Jones (Recenzie)

Cartea a fost publicata de catre editura Rao si o puteti comanda de aici

Recenzia:
Actiunea de inceput poate parea plictisitoare dar, nu e chiar asa. Zara este trimisa de carte mama ei sa stea cu buniaca ei intr-un orasel din Maine. Fara prieteni, cunostinte si cu un spiridus malefic care vrea sa o faca regina lui pe urme, actiunea incepe:
Zara isi face prieteni care mai incolo se vor dovedii ca nu sunt chiar oameni obisnuiti , iar unii chiar o sa devina dusmani. Intre timp Nick, un varcolac suuper chipes cu un Mini Cooper suuper dragut, se indragosteste de ea si evident, si ea de el...
Dar, ca in orice carte intervin problemele. Zara nu scapa de urmaritorul ei care este un rege al spiridusilor... 
Spiridusii sunt creaturi malefice care in lipsa unei regine devin dornice de sange si incep sa rapeasca tineri pe care ii ucid. De aici vine explicatia disparititei baietilor din oras.
Zara descopera ca Nick este varcolac si o proteja, aceasta isi da seama ca acum toti cei dragi sunt in pericol. In timp ce paginile trec actiunea se incalteste din ce in ce mai mult, regele se dovedeste a fi chiar tatal Zarei, (nu tatal cel vitreg, acela e mort)...Mama Zarei se doveteste a fi vinovata de setea regelui dar, pana la urma totul se termina...nu va zic cum.. Daca vreti sa aflati cum se termina cartea dati fuga la biblioteca/librarie si cititi.o!

Parerea mea:
Cartea este destul de originala, pana acum nu am mai citit nimic cu spiridusi sau varcolaci...
Inceputul e putin plictisitor dar, ultimele 40 de pagini sunt de-a dreptul electrizante!
Concluzie: Trebuie sa cititi cartea!

Nota: 4/5 (Originala, totusi puteai mai mult!)

No comments:

Post a Comment

Parerea ta conteaza! <3