Friday 2 November 2012

Da da da da daaaaa! <#

O ALEGERE
DEVINE UN SACRIFICIU

UN SACRIFICIU
DEVINE O PIERDERE

O PIERDERE
DEVINE O POVARĂ

O POVARĂ
DEVINE O BĂTĂLIE

O SINGURĂ ALEGERE
TE POATE DISTRUGE

O tulburătoare poveste de iubire, plină de răsturnări de situaţie, cu decizii sfâşietoare şi dezvăluiri emoţionante ale naturii umane.

Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta de şaisprezece ani sunt obligaţi să aleagă una dintre cele cinci facţiuni, căreia ar trebui să-i fie devotaţi pentru tot restul vieţii, Tris Prior continuă să-i salveze pe cei pe care îi iubeşte şi pe ea însăşi, în timp ce caută răspunsuri la întrebări sfâşietoare despre durere şi iertare, identitate şi loialitate, politică şi iubire.

Pentru Tris, ziua iniţierii ar fi trebuit să reprezinte o victorie şi să fie sărbătorită alături de cei din facţiunea aleasă; în schimb, ziua se sfârşeşte cu orori de nedescris. Războiul bate la uşă, în timp ce conflictele dintre facţiuni şi ideologii se extind cu repeziciune. Şi în vremuri de război, se formează tabere, se dezvăluie secrete, iar alegerile devin irevocabile şi dure. Transformată de propriile sale decizii, dar şi de durerea sufletească şi de sentimentul de vinovăţie, Tris trebuie să-şi accepte Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce îi rezervă viitorul.

E muuuult prea putin sa spun ca sunt extra super mega fericta! Astept volumul asta de prin iulie..si nu-mi vine sa creeed! Apare si la nooii! Numai eu sunt asa fericita?!


No comments:

Post a Comment

Parerea ta conteaza! <3