Saturday 21 September 2013

Personal life #2 ~ Decoperirii si palavrageala de weekend.

Hei hei heeeei. Ce mai faceti dragi cititori de blogulete? :o3

Precum bine stiti unii dintre voi, am intrat clasa a9a. Asa ca vreau sa va povestesc ce-am mai facut.

Pai, am o diriginta foarte draguta. Nu va ganditi ca daca-i draguta nu da teme sau chestii de genul. Am de citit Rem de Mircea Cartarescu pana Luni, dupa in cursul saptamanii Imparatul mustelor de Wiliam Golding si Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade si se tot plang aia de la Stiinte si mate info. :))

Mda, eu am ales filologie. Stiti voi povestea, imi place sa scriu si sa citesc. Am avut 9.00 la mate si 9.95 la romana. Trebuie sa recunosc ca-mi place. Mi se pare super la filo. La liceu pot spune ca e cumva.. lejer.

Am 5 ore de romana pe saptamana, 3 de Lb. Engleza, 2 de Franca, Istorie, Geografie, Fizica, Logica, Matematica si TIC ( e foooarte tare la TIC) si cate una de Religie, Desen, Muzica, Biologie, Chimie, Sport si Latina. Teza o sa dau sigur la Romana, Engleza, Istorie/Geografie si poate si Latina. Ultimele doua nu sunt decise, momentan.

Deci, pentru anu' asta am o lista cu vreo 100 de chestiute de citit, diriginta mea e de Romana si pentru ca ne-a dat ataaatea de citit o iubesc, la modul cel mai serios. Asa ma mai pun si eu pe treaba.

Profesorii sunt oarecum ok. Totusi mi se pare super ciudat ca din prima ora de Geogra sa am tema. :| Cea de biologie tipa la noi ca e foooarte importanta materia ei si bla-bla-urile de rigoare. Profu' de muzica e cel-cel-cel mai tare om. Deja am tema la desen. La Romana am avut vreo 3 compuneri foarte dragute de facut. Profesoara de Engleza e foarte tanara si mi se pare ok. Sigur o sa inteleg. Si ohh... Profa de fraca... O ador, desi chiar nu stiu franceza, sigur vin cu vreun (sper eu) 5 la testul initial. :)) Bine ca nu se trec astea pe nicaieri.

Buuun, am zis de profesori acum sa va spun de colegi. Am vreo 3 fete care citesc YA-uri si care asculta rock. Yaaaay. <3

Stam cate 2 in banca. Suntem 23 de fete si 6 baieti. Eu stau in prima banca, iar catedra e lipida de.. banca mea. Stati linistiti, eu am vrut asta. Eu vreau sa interactionez cu profesorii, nu cu colegul de banca in timpul orei. :| Ooo, si sa va spun pe cine am coleg de banca? Pai unul din cei 6 baieti. Il cheama Aschiuta, bine eu l-am proreclit asa. E so funny. Momentan incerc sa-l corup. I-am imprumutat ( mai bine zis bagat pe gat ) Ingerul noptii. Mi se pare cea mai potrivita carte pentru baieti, pentru a deschide apetitul de citit... El e mai simple asa... Imi plac Animeurile, asculta am aceeasi muzica (,) ca si mine. O sa am 4 ani cu cine palavragii. :))) A, mai e si din oras cu mine ca sa mai facem naveta impreuna.

Si sa vedeti faza, la ora de TIC am fost la laboratorul de info si am stat unii cate 2 la un calculator, eu am stat cu Aschiuta si normal ca am terminat cele 12 exercitii primii, cand ceilalti erau la 5-6. Si am stat pe net, adica mi-a zis ca are un blog. Si eu eram ceva gen " You say what? You're crazy?! ". Acum serios. Intai coincidenta cu Sayuki ( cu (,) care-mi dau seama ca nu prea mai am cand sa ma vad...) si acum cu colegul meu de banca? Incep sa cred serios, ca Dumnezeu ma iubeste. :)) 

Bine, bolgusorul lui nu-i cine stie ce. Nu e foarte priceput si nici nu prea sta toata ziua pe el, dar am inceput sa-l bazai si cu siguranta o sa-l mai ajut sa-si imbunatateasca din toate cate putin. :))

Deci, dragii mei, Lissa isi face prieteni noi. Colegele de la scoala sunt super tari ( inclusiv pitipoancele sunt de treaba ) . Totusi sa stiti ca n-am pitipoance in adevaratul sens al cuvantului.

Hmm.. Intai Sayuki, dupa micuta mea prietena si colega Alex si acum si Aschiuta. Mi se mareste cercul de prieteni.

Dati clik aici pentru ai vedea blogusorul. Va rog, fiti ingaduitori. Fiecaruia i-a fost greu la inceput. Si si va rog eu, trageti un ochi pe acolo. :)

E asa de constiincios incat si-a facut si wallpaper. (^-^)

Un weekend placut tuturor. Succes la liceu/scoala anul acesta. <3
 
 

2 comments:

  1. Heiii..ce multe ne-ai povestit :)))
    Mă bucur că ai găsit persoane ca tine în Universul ăsta dur. Ai primit destul de mult de citit din prima săptămână...ceea ce e bine.
    Pe mine nu prea mă iubeşte Dumnezeu :( N-am întâlnit mai pe nimeni care să asculte rock, iar de citit nici nu mai vorbesc. Plus că unii nu ştiu cum se ţine o carte, ce sunt animeurile şi nu înţeleg de ce îmi place stilul ăsta goth :-? Ufff...
    Profesorii mei sunt OK. Plus că o profă mi-e vecină <3
    Mă bucur că-ţi place, sper să ai parte doar de note bune :)

    ReplyDelete
  2. Misto! Chiar numai lucruri bune! Norocoaso! Cand ma fac mare (adica peste un an) vreau sa ma fac mica tu! :o3

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3