Tuesday 27 August 2013

New in my library # 14 + INFERNO de Dan Brown

Heeeei dragilooor! <3

Ce mai faceti? Ce mai cititi?

Eu am mai adunat cateva carticele, pentru cei care ati facut schimburi cu mine sa stiti ca coletele sunt pe drum! ;) Azi am stat si am inpachetat 7 colete, biata doamna de la posta, cand ma vazut si-a pus mana in cap. =))

Ok, acum sa incep cu carticelele.

Am fost la un curs de hmm... o ciudatentie draguta.:)) Nu merge foarte explicat in cuvinte.
Si mi-am luat o carte suuuper iubibila, direct de la autor (Ovidiu-Dragos Argeseanu), care intamplator e si printre idolii mei. Si.Si.Siiii, bineinteles, mi-a dat si autograf, ca acum 6 luni. Colectionez :> Mi-am luat Devenirea, care e chiar un fel de nu stiu. Fantasy.=)) Doar ca mama nu vroia sa mi-o ia. Pentru ca a zis ca-mi cumpara prea multe carti ezoterice pe care nu le pot povestii nimanui. Asa ca a zis ca mi-o cumpara doar daca-i fac recenzia dupa ce o termin. Asa ca, fiti pe faza. O sa aflati niste chestii interesante.

Hmm... am mai gasit la mine in biblioteca (spre marea mea surprindere) "Cismigiu & Comp." de Grigore Bajinaru.
La un schimb de carti cu doamna Laura am primit Maximum Ride 1 si 2 de James Patterson.
Dupa ce am fost la posta am zis sa incerc la biblioteca, daca o fi deschis. Si eraaaa! (Mda. Acum cand nu eram impreuna Ale, era deschis :)) )
Mi-am luat Bloody Valentine de Melissa de la Cruz ( ca sa-i vad stilul de a scrie).

Mi-era  fooooarte pofta de Coelho, dar n-am gasit "Veronika se pregateste sa moara" asa ca mi-am luat "Jurnalul unui mag".
Si preferata mea e "Echinox". Mi-a placut pentru ca are o pentagrama BUNA! Pe ea. Cele care sunt intoarse sunt hmm.. rele.  Contecteaza la intuneric. Practic te cheama ala raaaau.
Si. Si. Si Siiiiii. Era sa uit! De cea mai importanta carte. "Pam-Pam" + *tobe*.
INFERNO de Dan Brown. Sunt seeeeeexxyyy! <3 Mi-a ajuns ieri pana in 1. Nic n-a ajuns in toate librariile, da' sta la mine in bilioteca! (muaha-muaha-muahaaaa!)
Deci, cam astea-ar fi noile mele achizitii in materie de carti. Voi ce v-ati mai luat?  Ce planuri mai aveti?

O melodie de incheiere:
V-am pupacit si sa aveti toti o zi/seara si o saptamana caaaat mai faina! <3
xoxo


13 comments:

  1. Super carticelele! Ca de obicei, sunt geloasa :)) Tocmai am avut un sentiment extrem de ciudat legat de Magul a lui Coelho. Am impresia ca l-am citit deja, dar nu sunt sigura -_- anyway :D Spor la citit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) Hmm, mie mi se intampla cu filmele. Inca n-am patit-o cu vreo carte. Mersiii. :**

      Delete
  2. De ce trebuie sa-ti iei mereu carti asa frumoase?:( si eu sunt geloasa.:"> Bloody Valentine am citit-o si eu,e destul de draguta :) iar cea de Coelho tare as vrea sa o citesc.Sa te bucuri de ele.>:d<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai nu stiu, nu vreau eu sa mi le i-au. Vin singure.:> Iti multumesc. <3

      Delete
  3. Ce bine arata! <3 Mai ales Inferno. Cred ca o sa-ti placa Maximum Ride, e plina de actiune si personaje dragute. Lectura placuta :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersii scumpo!:* Si eu sper sa-mi placa. <3

      Delete
  4. Hmp, normal ca era deschis! Universul nu vrea sa merg la biblioteca:)) Sunt curioasa ce parere o sa ai de stilul Melissei de la Cruz..si de Cismigiu et Comp., bine-nteles<3
    Lectura placuta >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu sunt suuuper curioasa. :)) Mda. Cred ca de fapt universul nu vrea ca noi sa mergem IMPREUNA la biblioteca. Iti dai seama ce tampenii am face? Am lua toate cartile acasa.=)) Pupici.<3 si mersi. :o3

      Delete
  5. Buna! Ai un blog super si niste articole super tari! Imi plac oamenii care ma incanta prin ce scriu. Ai un mod aparte de a scrie.
    Nu vrei sa intri si pe blogul meu, sa-mi citesti articolele si sa-mi spui ce crezi? Daca iti place, poti sa te si abonezi.
    Adresa: http://yrenne-s-blog.blogspot.ro/
    Iti multumesc! Succes cu blogul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uhh.. sigur o sa intru! <3 Multumesc mult, ma flatezi, sincer! :o3

      Delete
    2. Sincer, chiar imi place cum scrii. Ai articole destul de lungi, dar care nu sunt plictisitoare, adica ai ceva de spus. Si, vad ca iti place la nebunie sa citesti! :)) Iti multumesc pentru abonare! :*

      Delete

Parerea ta conteaza! <3