Wednesday, 7 August 2013

Reactie in lant de Simone Elkeles (Recenzie) ~ Chimie perfecta 3

 
Cartea a fost publicata la editura Leda si o puteti comanda de aici.

Când există CHIMIE PERFECTĂ,
se declanşează atracţia.
Iar LEGILE ATRACŢIEI nu pot duce decât la…
o REACŢIE ÎN LANŢ!
  • Premiul pentru CEL MAI BUN ROMAN DE DRAGOSTE PENTRU TINERI, acordat de Asociaţia scriitorilor de Romane de Dragoste din America
  • BESTSELLER NEW YORK TIMES
  • BESTSELLER USA TODAY
  • BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY
Când Luis mi-a zâmbit şi am simţit fiorul atracţiei, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Îmi dau seama de asta după felul cum surâde. Arată destul de inocent, dar nu mă păcăleşte el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine...
Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic…
În viaţă, ea încearcă să se conducă după trei reguli: băieţii mint ca să-şi atingă scopurile, să nu te încrezi într-un băiat care îţi spune „te iubesc” şi să nu ieşi niciodată cu un tip din cartierul de sud al orăşelului Fairfield. Chiar dacă părinţii ei s-au născut în Mexic, Nikki, în calitate de fiică de doctor, are mai multe în comun cu vecinii săi din nordul oraşului decât cu colegii de şcoală din banda Latino Blood. Dar când îl cunoaşte pe Luis, este tentată să-şi încalce toate principiile.
Sunt conştient că am în mine o anumită doză de nebunie – plăcerea de a înfrunta pericolele… simt adrenalina curgându-mi prin vene – recunoaşte Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată este cum să o convingă pe Nikki să-i dea o şansă unui intrus din cartierul de sud, asta până să devină, la rândul său, ţinta noului lider al bandei Latino Blood.
Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri să intre într-o lume întunecată şi brutală şi a trăi periculos tot restul vieţii?
Acest ultim volum al seriei Chimie perfectă vă dezvăluie răspunsul la întrebare!


Recenzie:
Nikki sufera groaznic dupa despartirea de Marco, care chiar a marcat-o pe viata, deoarece ea ramane insarcinata cu el, dar totusi pierde copilul si pe Marco. La o petrecere il cunoaste pe Luis Fuentes si nu-i poate rezista. Cu inima ranita, incet incet Nikki lasa din zid si-l accepta pe Luis prin preajma ei, dar il pierde ca printre degete cand il minte ca nu-l iubeste si Luis nu poate s-o mai ierte. Desi se impaca, Nikki afla ca e in Latino Blood si se cearta. Luis intra oficial in banda, de suparare si cand totul pare sa se duca pe rapa exista o mica speranta.....(cititi singuri finalul, v-a va placea. (^-^) )


Parerea mea: 
 Cartea a fost.. destul de geniala. Ca si restul volumelor. Mi-a placut dinnou ca personajele sunt atent conturate si antiteza dintre Luis si Nikki e asa de "ododododo". Chiar merita citita cartea. E pur si simplu asa de relaxanta si de draguta *iubibila*.

Personaje preferate:
 Nikki- imi place foarte mult postura ei, atitudinea. Pare foarte serioasa desi inauntru ascunde o fire asa de ... firava.

Luis- mai trebuie sa spun de ce-mi place?! :))

Melodie asociata:
Nota:  (★★★★) 5/5

2 comments:

Parerea ta conteaza! <3