Tuesday 6 August 2013

Concurs Libriiiis! :3 + Reduceriii Libris! (^-^)

Hei dragilor! <3  Vreau sa va anunt ca am vorbit cu cei de la libraria online Libris pentru o sponsorizare si au fost de acord sa-mi sponsorizeze acest concurs.

Vroiam sa va anunt si ca libraria ofera transport gratuit la orice comanda in Romania si au reducere de 30-80% la topul celor mai vandute 100 carti online din 2013.


 Revenind la concurs.  Ce trebuie sa faceti?

Scrieti un comentariu care sa contina povestirea foarte pe scurt a unei carti a carei actiune se petrece pe timp de vara (sau sfarist de vara, inceput de toaman).
Castigatorul va fi ales prin intermediul random.org .

ATENTIE!  Cei care posteaza comentarii cu o actiune falsa sau cu o carte nepotrivita temei vor fi descalificati!


Premiul:  Un voucher in valoare de 30 lei oferit de Libris cu ajutorul caruia va puteti cumpara orice carte de pe libraria Libris.ro

 Spor la scris si mult succes la concurs! >:D<


P.S. Chiar au  reduceri foarte mari!

P.P.S. Concursul se incheie pe 16 august. Mult succes!







11 comments:

  1. Mulțumim pentru concurs :). Sparg eu gheața ?

    Ar fi greu să aleg o carte care să aibă acțiunea doar vara, majoritatea cărților citite se întind
    pe ani ... :)) .

    Oricum, cartea „Regina Gafelor” de Meg Cabot o prezintă pe Lizzie Nichols, o tânără ce preferă să-și petreacă vara cu Andrew, un necunoscut ce a salvat-o. În timp, Lizzie descoperă că Andrew nu are caracterul pe care și-l imagina și pornește către Franța, spre Shari și Chaz. Încă de când intră în tren vacanța lui Lizzie se schimbă, se întâlnește cu un străin și îi povestește cele mai jenante și tensionate momente din relația ei cu Andrew, ceea ce nu știe Lizzie este că acel străin, Luke, o va urma toată vara.

    Mie mi-a plăcut cartea :) .
    Baftă !

    ReplyDelete
  2. Multumim pentru concurs
    Eu aleg un roman clasic si anume litera stacojie
    Acțiunea romanului se petrece în secolul al XVII-lea în orașul Boston din statul Massachusetts în timpul verii, într-un sat care era pe atunci puritan. O tânără, pe nume Hester Prynne, este condusă la ieșirea din închisoarea orașului, cu fiica ei bebeluș în brațe și pe piept, pe rochia ei având "o cârpă de culoare stacojie", care "avea forma unei litere. Era litera A mare". Litera stacojie "A" reprezintă actul de adulter pe care l-a comis și este simbolul păcatului ei – o emblemă a rușinii – pe care să o vadă toți. Un om din mulțime îi spune unui privitor mai vârstnic că Hester este pedepsită pentru adulter. Soțul Hester-ei, care este mult mai bătrân decât ea, a trimis-o înaintea lui în America în timp ce el rezolva niște afaceri în Europa. Totuși, soțul ei nu a mai venit la Boston. Părerea generală era că el a murit pe mare. Pe când își aștepta soțul, Hester a avut o aventură, dând apoi naștere unui copil. Ea totuși nu vrea să spună cine era amantul ei, iar litera stacojie, alături de rușinea publică este pedeapsa ei pentru păcat și pentru păstrarea secretului. În acea zi, Hester este condusă la eșafodul din centrul orșului și i se ține o predică moralizatoare de către patriarhii orașului, însă ea refuză iarăși să spună cine este tatăl copilului ei......mai multe nu spun, decat ca trebuie sa lecturati cartea asta

    ReplyDelete
  3. Aceasta este una din cărţile mele preferate. Se numeşte "Cartea Viitorului" de Cecelia Ahern şi prezintă felul în care Tamara se acomodează cu noua ei viaţă. Înainte ca tatăl ei să se sinucidă, căpăta tot ce îşi dorea, era bogată, dar după aceea este nevoită să se mute cu mama ei depresivă la ţară, în casa unchiului Arthur. Pe parcursul romanului aflăm despre misterul ce înconjoară domeniul de Kilsaney.
    Şi logic, este şi puţin romantism, aşa, ca pentru vară :D

    ReplyDelete
  4. O carte in care actiunea se petrece vara este "Nu plange sub clar de luna".
    Actiunea incepe atunci cand mama vitrega a lui Shelby, o prinde intr-o seara sarutandu-se cu un coleg de liceu.
    Atunci o "expediaza" intr-o tabara de reeducare unde il intalneste pe Austin Bridges al-3-lea, fiul unei vedete rock.
    Lucrurile se complica cand Shelby se indragosteste de misteriosul Austin, care are un secret imens:Este varcolac!

    ReplyDelete
  5. Nu știu de ce nu m-am gândit mai devreme la asta. Cartea se numește Fata și marea, de Maureen Johnson. Cleo nu e deloc fericită când planurile pentru vara ei perfectă se dau peste cap, iar adolescenta trebuie să își petreacă următoarele 10 săptămâni împreună cu tatăl ei aiurit și niște necunoscuți, pe o barcă, pe urmele unui mister vechi de 150, ascuns în fascinanta Mare Mediterană. Dacî aș spune mai multe, n-ar mai trebui să citiți cartea, așa că mă opresc aici :D Mulțumim pentru concurs! :)

    ReplyDelete
  6. Ma gandram sa aleg Lorelei, dar acolo sunt mai mult sentimente decat actiune, deci n-as stii ce sa povestesc, asa ca aleg Hotarul nestatornic, primul volum din La Medeleni:) Nici aici nu se pot povesti prea multe, Olguta, Monica si Danut, 3 copilasi, isi petrec vacanta de vara la Medeleni, mosia parintilor Olgutei si ai lui Danut. Aici fac tot felul de boroboate copilaresti *Olguta taie firul zmeului lui Danut, el tunde parul papusii care credea ca e a Olgutei:) * Spre final Monica se indragosteste de Danut..sunt curioasa ca citesc si volumele urmatoare:)

    ReplyDelete
  7. Careta aleasă este Dominișoara Christina de Mircea Elaide, a cărei acțiune se petrece la început de septembrie. Protagonistul cărții, Egor, este invitat de prietena lui, Sanda, să petreacă o lună la moșia familiei ei. Acolo îl cunoaște pe profesorul Nazarie, un arheolog venit să facă săpături în zonă. Cei doi bărbați observă că mama și sora Sandei vorbesc cu înflăcărare, de fapt aproape venerează o mătușă moartă cu mulți ani în urmă, Domnișoara Christina, pretinzând că se întâlnesc cu ea în vis. În același timp, în sat se petrec lucruri înspăimântătoare, animalele mor, sătenii vorbesc despre Domnișoara Christina ca despre o ființă oribilă, care a păcătuit mult în timpul vieții, a fost ucisă cu brutalitate, iar acum cutreieră împrejurimile sub formă de strigoi. Treptat, și Egor devine vrăjit de farmecele seducătoarei Domnișoare Christina. Șederea celor doi bărbați la moșia familiei Moscu se transformă într-o veritabilă experiență horror care se va sfârși tragic.

    ReplyDelete
  8. Aş vrea să spun "La Medeleni", dar am citit-o de mult şi faptul că acţiunea se petrece vara este cam tot ce-mi mai amintesc din ea. Aşa că o să vorbesc despre "O vară fără bărbaţi" de Siri Hustvedt.
    Cartea urmăreşte viaţa unei femei, Mia, care la cincizeci de ani, este părăsită de soţul ei pe motiv că ar avea nevoie de o pauză. Simţindu-se respinsă, Mia decide să fugă de lângă cel cu care-şi petrecuse atâţia ani frumoşi şi se mută într-un oraş îndepărtat, unde îşi creează o viaţă lipsită total de bărbaţi. Aflându-se alături numai de femei, Mia simte însă că fără soţuil ei nimic nu mai e la fel, iar când acesta începe să regrete că a luat o decizie aşa de pripită, vara fără bărbaţi a Miei ar putea să se sfârşească la fel de repede cum a început.

    ReplyDelete
  9. Cincizeci de umbre descatusate de E.James e cartea in care Ana,proaspat absolventa a facultatii de Litere si Christian Grey,barbat fascinant,bantuit de demoni interiori,temeri si obsesia controlului,sunt proaspat casatoriti si isi traiesc luna de miere in Franta,pe un iaht.Desi se inteleg foarte bine,pare ca soarta le e potrivinica: fostul sef al Anei vrea sa le faca rau,va incendia un sediu al lui Christian,va incerca sa o rapeasca pe Ana si in final o va rapi pe sora lui Christian.Ana se cearta cu Christian doar pentru a putea merge la locul de intalnire cu Jack Hyde si a-i da 5 mil dolari in schimbul Miei.Desi isi ia o bataie groaznica si mai era si insarcinata,Ana e salvata de Grey si copilul va fi ok.Daca la inceput Grey nu vrea sa accepte ca va avea un copil,treptat isi da seama ca o vrea pe Ana oricum ar fi si ca se teme ca nu va fi un tata bun de asta vrea sa amane momentul.Totul e bine cand se termina cu bine,caci prietena cea mai buna a Anei se va casatori cu fratele lui christian si vor avea un copil,sora lui christian va fi cu fratele prietenei Anei si Ana e insarcinata cu o fetita.Se pare ca sortii le-au fost favorabili pana la urma,iar timida Ana a gasit barbatul perfect si fericirea.

    ReplyDelete
  10. Lisa Kleypas - Secretul unei nopti de vara
    Patru tinere îşi fac debutul în înalta societate londoneză avînd acelaşi scop: cel de a-şi pune farmecele în joc pentru a-şi găsi un soţ.Cele 4 prietene alcatuiesc o lista de pretendenti.Cel mai promitator pare a fi lordul Kendall... Prin intermediul celor patru tinere domnisoare nu tocmai bine vazute de societate, cunoastem cum se desfasura viata in perioada victoriana, mai precis cum se incheiau casatoriile intre tinerii cu origini nobile.

    ReplyDelete
  11. micutele Mincinoase-Sara Shepard
    Totul pare perfect in Rosewood,unde Alison si gasca ei de prietene deabea astepata sa scape de scoala,si sa dea startul verii cu o petrecere in pijamale cum numai ele pot face.Nu conteaza ca Alison e mai bitchy decat orice alta persoana pe care au intalnit-o,Mai rea decat Mellisa,Spencer,Aria,Emily si Hanna o accepta,chiar se mira ca le-au ales pe ele,cele mai anonime fete din scoala.
    Doar ca totul ia o intorsatura la care nimeni nus e astepta.Alison dispare.Iar cele 4 fete raman dezorientate,Hanna impriietenindu-se cu Mona,o alta tocilara ignorata de Ali,si se schimba impreuna,devenind reginele holurilor,Emily se axeaza pe inot,Aria pleaca cu familia in Islanda si Spencer invata mai mmult decat o facea inainte.
    Pana intr-o zi cand primesc un mesaj de la un anonim,semnandu0se cu A.Si de aici incepe povestea

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3