Friday 9 August 2013

Concurs Aniversar #1 + Hainuta nouaa. :o3

Heeei dragilor! >:D<
Nu stiu cati dintre voi stiti, dar in Septembrie coltisorul meu face 1 an. (^-^). Off... si parca ieri plangeam ca s-a terminat "Academia Vampirilor". :))

Desi mai e fix o luna pana la ziua "Lissa's Corner", nu m-am putut abtine sa nu fac un concurs. Mic, ce-i drept, dar nu strica.

Premiul este "Reactie in lant" de Simone Elkeles (Chimie perfecta #3) Ii gasiti si recenzia pe blogusor. (^_^)


a Rafflecopter giveaway





P.S. Am schimbat *hainuta*. Ce parere aveti?

P.P.S. Sa aveti o zi frumoasa! Ce ati mai citit?

23 comments:

  1. In ultima luna am citit mai mult decat credeam: Se numea Sarah, Ucigasul ABC, Emaus, Ashleys #4, Starters, Ucenicul Vraciului, Eragon, Mandrie si prejudecata, Submarin, Carrie si Coraline.

    La multi anisori! :*

    ReplyDelete
  2. In primul rand,la multi ani! :)
    Si ca sa raspund la intrebare...in ultima luna am cam fost lenesa,adica am citit decat 4 carti de Coelho dar pana la sfarsitul verii am planuri mari!

    ReplyDelete
  3. Am citit: Falling into you, Hopeless, Losing Hope,Bully,Fericirea incepe azi, Jurnalul unui adolescent timid, In too deep, Ingerul Noptii,Spulbera-ma, Daca as ramane si Insurgent :)
    La multi ani si multumim pentru concurs!

    ReplyDelete
  4. Am citit primele trei volume din seria Micutele mincinoase de Sara Shepard, Maitreyi de Mircea Eliade, Misterul crimei fara cadavru de Agatha Christie, volumele trei si patru din Insemnarile unei pustoaice, Regina gafelor la NY de Meg Cabot si Draga John de Nicholas Sparks.

    ReplyDelete
  5. Am citit seria Instrumente mortale,10 lucruri pe care le-am facut.

    ReplyDelete
  6. Hei hei Lis :* La mulți ani blogușorului, super drăguț aspectul ^_^ Habar nu am ce am citit luna asta. Adică august? Shit. Auguust! Am citit Gazda, Eragon II și Cheia de Simon Toyne și cred că atât. Jeez, ce puțin -_- Trebuie să recuperez :) Așa. Mulțumim pentru concurs și încă o dată, la mulți ani blogului! :*

    ReplyDelete
  7. 11 minute Coehlio si Minunatul Orinoco Jules Verne

    ReplyDelete
  8. In primul rand La multi ani :D,si de citit recunosc,am fost cam lenesa(Luna plina de kelley armstrong,in alta viata de marc levy si privilegiul de zoey dean)putin,dar sper sa recuperez :)

    ReplyDelete
  9. La muuuulti multi ani!
    In ultima luna am citit: Fata disparuta, Circul Noptii, Apa pentru Elefanti, Sub aceeasi stea, sper ca nu am ratat nimic!

    ReplyDelete
  10. La multi ani blogusorului tau verde si frumos! In ultima luna nu am citit cine stie ce, ci doar seria Bloodlines, Sub aceeasi stea, Jurnalul unui adolescent timid si m-am apucat de volumul doi din Spulbera-ma, dar m-am plictisit imediat. Vara nu este chiar anotimpul prielnic cititului. Mie pur si simplu imi vine sa stau toata ziua in pat. Sper ca luna asta sa reusesc sa citesc ceva mai mult.

    ReplyDelete
  11. La mulţi ani bloguşorului şi mulţumim de concurs!
    În luna august am citit Twilight şi Lună Nouă şi mai am puţin din Eclipsa (de fapt, le-am recitit). Iar în iulie am citit Cişmigiu and Comp, Micuţele Mincinoase 4, Chimie perfectă,Iubitul virtual... şi mai multe, cred. :)

    ReplyDelete
  12. La mulți ani! Foarte drăgălașă noua hăinuță!
    În ultima lună am citit Domnișoara Christina, Carrie, Exerciții de echilibru, A Life Less Ordinary, Touching the Surface, și cred că încă ceva, dar acum îmi scapă. :D

    ReplyDelete
  13. La multi ani!
    Mulumim de concurs.
    Arata foarte bine blogul.
    Eu am citit Tăcere de Becca Fitzpatrick, Orașul de sticlă de Cassandra Claire, Pecetea runei de Joane Harris si seria Nu plânge sub clar de lună.

    ReplyDelete
  14. E foarte drăguț aspectul :)
    La mulți ani :D
    Momentan citesc Damnare de Lauren Kate (în caz că te interesează, am un concurs cu primele 3 volume în format ebook pe blogul meu - vor fi 3 câștigători) și chiar mă gândesc să termin toate volumele în săptămâna asta, eventual să încep și Cadavrul din bibliotecă de Agatha Christie.

    ReplyDelete
  15. La multi ani si sa ai parte de cat mai multe postari!
    Eu am citit in ultima luna: Spulbera-ma,Night School si cea mai tare serie de pana acum:Divergent!

    ReplyDelete
  16. In august am citit pana acum doar 'High Witch' de Mona Hanna si 'Jocul Minciunii'. Dar mai am putin si termin al treilea volum din Mizerabilii.:D
    Multumim pentru concurs! Fix volumul trei imi lipseste :D

    ReplyDelete
  17. Am citit fata si marea si mana stanga a lui dumnezeu:D multumim de concurs

    ReplyDelete
  18. Eu am citit The fault in our stars, Starters şi Anna şi sărutul franţuzesc :)

    ReplyDelete
  19. La multi ani!
    In ultima luna am citit Sa Nu Trezesti Podeaua Privighetoare, The Fault in Our Stars, Beautiful Disaster, Bun venit printre maimute de Kurt Vonnegut, Orasul Oaselor, Send me a Sign de Tiffany Schmidt si Lover at Last de J.R. Ward. Multumim pentru concurs! :)

    ReplyDelete
  20. buna,la multi ani!
    Pai am citit asa: 50 de umbre descatusate,Iubita mea,Sputkin,In noapte,Hit yourself,Mai rau decat moartea,Morti cu totii,Categoric moarta,Mort de-a binelea.

    ReplyDelete
  21. Citesc volumul 10 din Pll,si Theboy on the cinnamon street ;3

    ReplyDelete
  22. Am citit Urzeala tronurilor, volumul 2 din Jocurile Foamei si Nunta in cer

    ReplyDelete
  23. Libraria iubirii si Cand Dumnezeu imi spunea pe nume.

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3