Sunday 6 January 2013

Palavragealllaaaa! #2 (I'm back now and I'm sorry!) ^^

Hi, deci imi cer o mie de scuze. N-am avut timp sa va anunt ca plec si eu intr-o mini-vacanta. Deci da, am fost plecata intr-o minivacanta de o zi jumatate la, la la... Bucuresti!(^.^) Si a fost suuuper! Cu exceptia faptului ca am plecat de acasa sa imi cumpar o cana de la Starbucks sau macar niste cafea n-am apucat. Am mers la Mall-ul de la Baneasa si am vazut o cana suuuper draguta dar, am zis lasa ca mergem si la Afi si-mi cumpar de acolo. Am ajuns intr-un final la Afi, ne-am invartit 1 ora pe acolo sa caut cafeneaua, pana cand imi da prin cap sa intreb pe cineva. Era atat de penibil, am intrebat si stiti unde era Starbucks-ul? Fix sub mine. Adica, eu eram la 1 si jos era maaaareee sigla de la Starbucks. Ma rog, am tarait toata familia jos si surpriza. Canile nu erau asa de "Cool" cum erau la Baneasa. Pana la urma ne-am decis la o cana si o cafea pentru tata cand, mdaa... S-a erevat tata si am plecat. Pana la urma, e mai bine ca am plecat adica, era aglomeratie si mai dadeam si o grooooaza de bani. Asa, de banii aia imi cumpar carti. In fine, pe la 11 noaptea ma plimbam prin Centrul Vechi, mancam covrigi si faceam poze. A fost dragut. Iubibil chiar.:)) A, in Afi era o "Moartea Subita" imeeeensa! Am facut poza cu ea!:)) Era asa de "Wow". Ne-am invartit o groooaza pana sa reusim sa ajungem intr-un loc ca lumea. A, sa nu mai zic de cazarea la hotel. Pfoooi! Stiti ce era, pe-acolo? Ma tot intreb, ce e atat de anormal sa mergi cu familia la Bucuresti? Adica, cand tata spune receptionerelor ca suntem cinci: eu, el, mama, Mali (sor'mea), si Luca (cel mai iubibil baietel). Cascau niste ochi! Cum, 5? Ah, pai nu avem decat camere pentru 3. 5?! Serios? Ma rog, am gasit un hotel la care nu s-au uitat urat la noi si vreau sa va zic ca era un hotel exact ca cel din "Zack si Cody". Aveau de tooooate! Bine, si niste preturi ennnorme! Stiti cat era o doza de Cola? 15 lei! Poate voua vi se pare ok dar, eu la mine in fata blocului dau 2, maxim 2,50 pe o doza de Cola! Noroc ca a apucat mama sa ne spuna sa nu bacam labutele noastre mancacioase prin vrigiderul lor ca daca nu, pfooi! Pai, de 15 lei iau 6 doze! In fine, o sa va mai povestesc. Acum va las. V-am tacanit destul pe ziua de azi!:)) Off, si cate mai am de povestit! Si mai am de facut si o groaza de recenzii. Deabia astept sa ma pun pe treaba. Acum fug la citit mai am vreo 50 de pagini din "Cele 13 motive". Pupaciuni si, va multumesc ca m-ati ascultat ataaaata!

Stati, m-am razgandit! Idioaaata de mine! Pai, nu e frumos doooar sa palavragesc! M-am hotasrat sa va arat si noua mea obsesie. Deci, pam pam... Hayley Williams. Mai pe scurt PARAMORE! Gizasss! Tipa asta e geniala, defapt trupa asta e geniala! Ma rog, n-as putea sa aleg dintre Paramore si Evanescence dar, na pot fi si amandoua preferatele mele!:)) E inutil sa va spun ca, am incercat sa ma tund ca ea?! Mdaaa, dar tuta aia care m-a tuns n-a reusit sa vada exact poza. A iesit cam pe acolo. Inca nu m-am facut roscata, nici ca m-as face prea curand. Poate pe la 16-18 ani. Sau poate incerc un noantator prin vara. Asa, sa ma manance tata de vie!:)) O sa put acum cateva Wallpaper-uri dragute cu Paramore si cu Hay. Acum piesa care m-a fascinat toooata saptamana: (Sa aveti o super-duby zi/seara/saptamana!)
                                                                                      Paramore- Crushcrushcrus
 


3 comments:

  1. Hayley e prea draguta <33 Owh, eu n-am avut niciodata timp sa pierd vremea prin Bucuresti, doar treceam pe acolo si ma holbam la cladiri in drum spre mare. Chiar ar fi fain sa ii conving pe ai mei sa trecem pe acolo ^^ Vreau sa fac si eu o poza langa Moarte Subita, neaparaaat <3 Si au Starbucks acolo? Cat de tare, am citit in carti despre cafeneaua aia, nu stiam ca e si la noi :o3

    ReplyDelete
  2. imi dai adresa ta de mess ca sa-ti pot trimite adresa unde stau, ca sa-mi trimiti cartile castigate?

    ReplyDelete
  3. Iti trimisesem un mail. Ca reply la comentariul celalalt.... In fine, amy.rockgril@yahoo.com e adresa. Trimite-mi un mail, te rog.Nu mai intru pe messenger.

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3