Thursday 31 January 2013

Palavrageallla! #6 (Yes, I'm a rock girl! What's your problem?))

Dragilor, Lissa a zis sa va mai povesteasca ce mai e nou pe la ea...
Pai, se anunta multe teste. Luni la romana, marti la istorie, probabil si la fizica... Atmosfera e groaznica pe acolo. Ieri a fost o faza tare un coleg ma barfea cu o colega (A. - Colega, C. Colegul)
Si era ceva de genu':
"C: Ai vazut cum isi tine paru'?!
A. Parca ar fi un rocker
C. Iocc... Urasc rockeri
A.  Ruxandraaa  C. s-a luat de parul tau ca cica iti sta la o rockerita
C. Pai nu ti-l mai tine asa de in ochi ca arati ca o rockerita, pe bune. Nu ca nu ti-ar sta bine dar, totusi.. Rock /:)
Eu: Multumesc C. si A. O iau ca pe un compliment. Sunt rockerita. Deci, imi place ca se observa!"
Dupa au continuat sa faca mistouri, C. a inceput sa tipe si sa behae. Facea panarama de muzica rock.
Nu stiu, sincer le urasc ignoranta. Poate ca la melodiile alea chiar s-a muncit. De exemplu la  Nothing else matters, sunt 2 chitari plus tobe si vocea a da, era sa uit si de bass. Iar, acum la muzica asta "Bumti bumti" se foloseste un sintezisator bun si o voce care, oricum nu-i prea resita. Si POC! Melodia perfecta. Hai sa comparam "Stinge lumina" cu "Bring me to life". Dupa parerea colegilor mei Bring me to life este un fel de manea. A, va las sa mai alegeti dintre Evanescence si Paramore- Ignorance. Sunt curioasa cine invinge..
Va las sa ascultati cele trei melodii. Dupa v-as ruga sa votati melodia care va place mai mult la sondajul de sub "Acum citesc"
Gizasss! Daca ai citit toata chestia asta iti multumesc mult!



12 comments:

  1. Evanescence este trupa mea preferata. Si eu sunt rockerita. Am freza ca a lui Taylor Momsen. Cu bretonul ala in ochi. Si colegii mei sunt deranjati de muzica mea. Din partea mea, sa isi asculte manelele in continuare. -_-

    ReplyDelete
  2. De ce sa le urasti ignoranta ? N-ai altceva mai bun de facut ? Ignoranta e o parte esentiala din viata. Trebuie doar sa o recunosti astfel incat sa o poti tine departe. Nimic mai mult. Cat despre ....ignoranta altora ?!?....nu-i treaba ta.

    Primul lucrul pe care-l face cineva atunci cand vede ceva diferit este sa-l catalogheze. Oamenii nu pot fi impacati cu ideea ca exista ceva diferit fata propria lor persoana. Iar motivul neacceptarii este......nefericirea. Sunt siguri de nefericirea lor dar nu si de a ta. Pana la urma tu ai putea fi fericita. Iar in minte lor ei vor ramane vesnic nefericiti.
    Atunci, care e optiunea lor: 1) sa se schimbe. Dar NU, doar oamenii cu adevarat intelepti sunt pregatiti pentru schimbare...nu si ei. La nivel mental schimbare inseamna durere iar ei stiu asta. Atunci, ce alta varianta au ....pai, VARIANTA 2) sa distruga potentiala sursa a fericirii astfel inca ei sa se simta mai ignoranti si mai putin nefericiti. E mai usor asa.
    Oamenii sunt prea mici pentru a se putea schimba.

    Morala 1: Atitudinea colegilor tai nu are legatura cu muzica ci cu subconstientul colectiv (un sistem invechit localizat in capul nostru care ne spune ca schimbare nu este un lucru bun si ea ne va aduce moartea. Ne saboteaza orice decizie , fortandu-ne sa urmam calea pe care au urmat-o stramosii nostrii imediat dupa ce s-au dat jos din copac)
    Morala 2: Oamenii sunt prosti ! Oamenii n-au cum sa nu fie prosti pentru ca s-au nascut din parinti prosti, sunt inconjurati de oameni, si in cele din urma vor face copii prosti.
    Moral 3: Imi place blogul si atitudinea ta. Nu renunta niciodata la ea, dar fii mereu pregatita pentru schimbare
    Moral 4: Metallica n-a avut niciodata 4 chitaristi. Doar daca-l pui pe basarul Cliff Burton care a murit in '86' si pe Dave Mustaine
    care a fost data afara in '83

    Sign Out

    ReplyDelete
  3. @Nobodyanyone:
    Woau! Nu pot sa cred ca cineva cu o asemenea mentalitate isi da 10 minute dintr-un timp pretios sa citeasca una dintre postarile mele, banale de altfel.... Aveti mare dreptate in ceea ce spuneti. Si imi cer scuze de ignoranta mea in legatura cu Metallica... O sa modific post-ul. Va multumesc foarte mult pentru parerea dumneavoastra si inca nu pot sa cred ca (ma repet) cineva ca dumneavoastra isi rezerva timp sa citeasca aiurelile blogului meu. Ma bucur tare, tare mult ca va place blog-ul meu. Cat despre mentalitate, sunt pregatita oricand pentru o schimbare!

    ReplyDelete
  4. Am scris si eu un astfel de post pe blogul meu.
    In primul rand nu trebuie sa pui la suflet ce spun ei.
    In al doilea rand fiecare asculta ce vrea, nu trebuie criticat.
    Si ce e in regula cu parul tau? Asa il port si eu.

    ReplyDelete
  5. Sa traiasca rockul \m/ :)) da si eu si eu :x mda daca nu le place pierderea lor :-j nu ca ne-ar interesa pe noi. :)) Chiar ne-ai pus in mare ,mare dificultate intre Paramore si Evanescence ,le ador pe ambele si pe Hayley e idolul meu <3 si Avril Lavigne eu am freaza in genul lui Hayley si sunt si roscata. :D deci am ales Paramore dar si Evanescence imi place dar ramane asa ;)).Aoleu si inca ceva urasc melodia aia cu stinge cortina ,lumina sau cum o fi :))) asa melodie. :| tu sa fi cum vrei mereu ,daca nu le place lor e de bine :> :)) .

    ReplyDelete
  6. Vorbesti serios? Si eu sunt tunsa in genul lui Hayley si e si idolul meu!:))) Eu nu sunt roscata.. Ma bate un gand .. poate la vara fac experimentu'!:)))

    ReplyDelete
  7. Oribil cine nu asculta muzica rock nu stie ce e muzica adevarata....

    ReplyDelete
  8. Si eu ascult rock si Evanescence e trupa mea preferata xD
    Da' cum sa compari Evanescence cu Ruby?
    Evanescence-EPIC
    Ruby-THE WORST.
    \m/ \m/

    ReplyDelete
  9. Pe bune? Ruby?=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Stai linistita. In generala si colegii mei mai vorbeau ca vai rockerita,nushce...
    Chestia e ca in generala sunt adunti prosti cu destepti la un loc...toti oamenii normali la cap trebuie sa ii suporte inculti si manelisti si esti judecata pt ce muzica asculti din cauza asta. Tot felu de cocalari care ajung la licee agricole se trezesc sa comenteze.
    Daca o sa intri la un liceu mai respectabil o sa se diminueze numarul de astfel de ratati sociali,iti spun eu;). Inainte si eu mai eram judecata cateodata cand imi puneam o bandana sau o curea cu tinte dar acum chiar m-a intrebat un coleg caruia nu ii place rock-ul daca sunt rockerita. Si i-am zis:"da,discriminezi?"si a zis"nu" si acum chiar inteleg super cu el.
    ps.Daca intri la arte acolo 60% sunt rockeri si inca 10% asculta printre altele si rock :))
    Deci...don`t worry. O sa scapi de ratatii astia:))

    ReplyDelete
  10. Dar raper e cineva?

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3