Friday 5 September 2014

Campania de promovare a lecturii „Pagini cu suflet pentru fiecare”

 
 
Campania de promovare a lecturii „Pagini cu suflet pentru fiecare” constă în pornirea unei lepșe în școlile și liceele din județele Constanța, Iași, Dolj, Cluj-Napoca, Ilfov, Brăila și alte câteva.
 

Sloganul este „Convingi un prieten, primești o carte!”. Cel care primește cartea se angajează să își convingă unul din prieteni să o citească și tot așa până la un termen limită pe care încă nu l-am hotărât, la care cărțile vor fi donate bibliotecilor școlilor respective pentru ca toți copii să aibă parte de ele.

În același timp vom vorbii despre importanța lecturii în viața de zi cu zi prin discursuri motivaționale.
Nu vom uita de unde am plecat și anume de la scrisoare lui Tudor Chirilă către adolescenți și nu vom uita nici că acest proiect este unul dintre răspunsurile scrisorii.

Tinerii au inițiativă și speranță! Ne-am strâns mai mulți bloggeri și împreună formăm echipa „Bloggerii cu inițativă”, care în curând va fi un blog separat cu mai multe detalii și pentru viitoare proiecte.
Până acum ne-am adunat 30 de bloggeri, vreau să le mulțumesc tuturor participanților!
 
Cei participanți sunt:
 

5 comments:

  1. ABIA AȘTEPT SĂ ÎNCEAPĂ TOATĂ MIȘCAREA ASTA!
    Succes mai departe, Lissa! :)

    ReplyDelete
  2. Te felicit pentru initiativa.:) Chiar ma gandeam sa le vorbesc prietenilor,sa ii conving si sa imprastii vestea. Dar am o intrebare: campania e si in Botosani? (cred ca da) Cine mai participa?

    ReplyDelete
  3. Chiar te felicit pentru initiativa! Ma gandeam sa le spun prietenilor,sa imprastii vestea. Doar ca am niste intrebari: 1. Campania se tine si in Botosani? (cred ca da) Cine mai participa din acest oras,daca se poate?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana de pe Anddeea mai participă, e din Dorohoi. Trimite-mi un mail la amy.rockgirl@yahoo.com

      Delete
  4. Îți urez mult succes în campania ta și până când demareaza, te-am nominalizat la o leapșa: http://jurnalul-unei-cititoare.blogspot.com/2014/09/leapsa-back-to-school.html

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3