Saturday 15 February 2014

Coca-Cola Orange (da,da,da de portocale) şi pălăvrăgeală de dragul vremurilor bune.

Respir. Gândesc. Iubesc. Trăiesc. Supravieţuiesc. Mi-e dor de voi.

Niciodată nu găsesc un titlu bun sau măcar un început fain de postare cum spunea la un moment dat Guillaume Musso, manifest ,,Sindromul paginii albe''. Aşa că încep în cele mai bizare moduri, poate odată o să scap de problema asta.

Cei care îmi citiţi blog-ul poate că vă aduceţi aminte de mania mea pentru sucuri. Oricum, postasem la începutul bloguşorului despre *Coca Cola de cireşe şi de vanilie* şi posturile alea sunt printre cele mai vizualizate, deşi au fost scrise pur şi simplu din plictiseală. Aşa că, de dragul vremurilor bune am dat un search pe Google cu *Coca Cola Orange* şi am avut surpriza de a afla că mda, chiar s-a inventat şi aşa ceva! :))

Înclin să cred că cei de la Coca Cola, încearcă să ne convingă că sucul lor e sănătos sau chestii de genul, eu am lăsat-o mai uşor cu sucurile acum am mania cafelei, e cel mai frumos mod de a-mi începe dimineaţa.

Uitaţi nişte poze cu minunăţia de Cola sănătoasă. :))



Da, foarte interesant, oricum până ajunge chestia asta în Romania, o să apară şi arome de mentă sau Bambus la cât de ciudaţi sunt, nu m-ar mira. :))

Acum să vă mai zic de mine. Păi liceul pur si simplu mănâncă din sufletele noastră parcă ne-ar seca de toate puterile, cel puţin pentru mine aşa e. Sunt prea multe de învăţat şi prea puţin timp liber, off.

Hmm, de Valentine's day am crezut şi cred că e o tâmpenie, dar pisicii mei, e cea mai drăguţă-tâmpită-aniversare ever, adică oricum dacă îmi iubesc prietenul îl iubesc în fiecare zi nu doar pe 14 Februarie, dar la mine în clasă era plin de trandafiri, ciocolată şi bijuterii şi pernuţe şi zâmbete, iar eu eram ceva gen * Eu nu sărbătoresc, e o tâmpenie, îl plac oricum*, până când îţi vezi prietenul ciufulit cu o pungă de cadou în mână şi tu îţi pui mâna în cap şi nu îţi vine să crezi pentru că nu îţi pare genul care să aducă cadouri şi să fie romantic şi nu credeai în ziua asta tâmpită şi totuşi, nu ştiu, sunt unele momente în viaţă pe care pur şi simplu aş vrea să le prelungesc la infinit şi nu mă refer doar la Valentine's day, eu mă refer în general la momentele în care suntem sănătoşi şi fericiţi. Ştiţi, noi suntem fragili, lafel şi momentele astea de fericire maximă.


În ultimele zile am trăit intens, am avut vaga impresie că am murit şi am reînviat cu o poftă nebună de... a trăi. Avem o viaţă şi m-am hotărât să o trăiesc din plin pe a mea, adică să mă bucur de fiecare moment ca şi cum ar fi ultima dată. E doar o sesizare din zilele astea.

Eu am primit de la Libris ,,Exerciţii de echilibru'' de Tudor Chirilă şi până acum o consider genială şi mă regăsesc foarte mult în textele lui. Tot textele lui mi-au reaprins dorinţa de a scrie tot ce e înăuntrul meu şi mi-e prea teamă să exprim. Aşa că mi-am păstrat ultima gură de cafea pentru a începe o sesiune de destăinuiri pe ''Viaţa prin ochii unei adolescente''.

 Zilele astea vreau să fac şi niste fotografii şi să mă apuc serios de chitară, vreau să învăţ solo-ul de la Fade to black înneapărat, deşi e greu.

Vă las cu melodiile care-mi zbârnâie în cap.

Voi ce mai faceţi?

3 comments:

  1. Coca Cola aia portocalie arată chiar mai nasol decât cea originală. Nu pot suporta sucul ăla, mi se pare cel mai nasol lucru.
    Și eu am chef de viață în ultima vreme. Nu știu ce se întâmplă...
    Frumoasă muzica ta! :)

    ReplyDelete
  2. Ah lol Anca, nici mie nu-mi place Cola deloc. Cand eram clasa a doua mi s-a spus ca sucul asta iti roade oasele si dintii si chestii, stiu ca a facut asta doar ca sa ne sperie, dar la mine a mers si de fiecare data cand gust simt ca mor. Cat despre cafea, mie mi se pare perfecta...

    ReplyDelete
  3. Numai melodii frumoase! <3 N-am baut niciun fel de Cola, pentru ca eu beau suc foarte foarte rar si nu ma prea omor cu tipurile de Coca Cola, desi mi se par interesante combinatiile :D Am asistat si eu la un moment de Valentine'sDay, cand un coleg i-a adus unei colege 5 trandafiri si bomboane, si totul a fost adorabil <3 Si la fel este si prietenul tau, care ti-a facut cadou ;;) Pentru mine intotdeauna gestul conteaza ;;) Liceul e naspa tare, mai ales acum cand vin simularile alea oficiale si simt ca nu mai am timp de nimic, dar tot trebuia sa invat totul la un moment dat, asa ca, de ce nu acum? ;;) Te pup si te imbratisez cu drag! >:D<

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3