Monday 7 September 2015

New in my library #19 ~ after a while


Hei, hei! <-(^-^)->
A trebuit să verific de 2-3 ori arhiva blogului ca să fiu sigură că ultima postare "New in my library" a fost pe bune în data de 16. August.2014.
Aşa că nu vă speriaţi că par multe, pentru că sunt strânse de mai bine de un an! :))

 Primele venite au fost primele două volume din "Half Bad" de Sally Green, primite de la Libris.ro (sponsorul oficial al blogului) şi deja recenziate.
 
De Paşte am primite(şi luat) Biblia desenului :)) Faimoasa "Şcoala de desen" De Andras Szunyoghy

Tot primite de la Libris.ro pentru recenzie au fost: "A treisprezecea poveste" de Diane Setterfield, "Delirium" de Lauren Oliver (sunt aşa nerăbdătoare să pun mâna pe Pandemonium) şi "Dragostea mea mi-a dăruit..." o serie de poveşti pentru Sărbătoriile de iarnă scrise de cei mai cunoscuţi autori contemporani de Fantasy 
De la un eveniment de promovare a lecturii organizat de Biblioteca "Pontus Euxinus" am reuşit să pun mâna pe "O zi" de David Nicholls, iar de la ultima comandă de cărţi dată pentru mami m-am îndurat să-mi iau măcar o carte şi am ales una lejeră pentru plibat cu ea de colo-colo, "Celelalte poveşti de dragoste" de Lucian Dan Teodorovici
De la Cărtureşti mi-am luat pentru prima dată cărţi în engleză: "The Portrait of Dorian Gray" de Oscar Wilde şi din colecţia Little Black mi-am ales o Short story de Gustave Flaubert - "A simple heart"
Anul trecut de ziua mea am primit de la Sayuki "Petrecere de Halloween" şi "Crima din Orient Express" de Agatha Christie, iar de la doamna diriginte "Lumea Sofiei" de Jostein Gaarder.
De la sortarea la sânge făcută de către Sayuki am fost privilegiată să aleg ce aş vrea dintr-un munte pentru bibliotecă aşa că am ales: "Blestemul din Swoon" de Nina Malkin (L-am citit, dar în voiam în bibliotecă, "Vei fi acolo" de Guillaume Musso şi "O zi din şapte" de Lauren Oliver
   
Aşa arată comoara strânsă de-a lungul unui an întreg! AHOI! :3

Staţi cât se poate de aproape, foarte curând voi veni cu un concurs! 
Voi ce mai faceţi cu ce vă mai ocupaţi?

See ya!

8 comments:

  1. Ce cărți frumoase. Să le citești cu drag! Câteva sunt și în Wishlist-ul meu (începând cu „Lumea Sofiei”, iar pe câteva le am și eu. Așteptăm recenziile și să ne citim cu bine! :P Zi frumoasă!

    ReplyDelete
  2. Frumoase cărți, Lissa! Să le citești cu plăcere! :)

    ReplyDelete
  3. Wow cate carticele frumoase. Si eu imi doresc cateva carti din aceasta lista :)) Lectura placuta.

    ReplyDelete
  4. Ce carti frumoase ai! Din pacate nu m-am bucurat inca de nici una la capitolul lectura, dar peste 60% dintre ele sunt pe lista mea de TBR dar si de cumparat.

    ReplyDelete
  5. Dupa un an, se pare ca ai acumulat cateva carti chiar faine. Nici nu stiu care ma atrage mai mult: pe de o parte seria Jumatatea rea-Jumatatea salbatica, apoi Dragostea mea mi-a daruti si Delerium. Insa cel mai mult imi place Lumea Sofiei, este una dintre cartile mele preferate. Felicitari pentru alegerile facute!

    ReplyDelete
  6. Tot ce pot sa spun privind intreaga ta colectie este: wow!

    ReplyDelete
  7. Jumatatile, Delirium, Vei fi acolo si cartile Agathei Christie se afla si ele pe lista mea si sper sa le achizitionez in viitorul apropiat. Scoala de desen si Lumea Sofiei imi fac si ele cu ochiul si parca m-ar tenta. ^_^

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3