Friday 15 November 2013

It's friday #1 (Pălăvrăgeală)

Salutare lume. Mă vei uita. ( Spulberă-mă. )

Pentru început vreau să vă spun că nu mai am idei cum să încep. Pur şi simplu nu-mi place să spun ''Hei, dragilor!'' sau altele, vreau să spun şi ceva lejer, care să fie plăcut şi pentru voi..So, vă rog, ajutaţi-mă! :o3


Anyway, e vineri şi probabil toată lumea ştie asta, dar m-am gândit ca ''It's friday'' să devină o rubrică nouă. Nu de alta, dar poate aşa reuşesc să postez măcar o dată pe săptămână.

Deabia aştept weekend-ul, deşi mă apucă melancolia când mă gândesc cât de special ar fi fost în alte circumstanţe şi cum îl planificasem cu vreo săptămân, but life goes on.

Săpămâna asta la şcoală a fost lejer. Am dat test la logică şi a fost genială faza când am văzut subiectele. La ultimul pur şi simplu mă uitam ca viţelul la poarta nouă. Totuşi mă simt mândră, avem un prof nou, care a ieşit din clasă timp de vreo 5 minute, toată clasa copia, iar eu n-am făcut-o, deşi ar fi fost mai ok. Sunt curioasă ce notă iau aşa fără, până acum n-am copiat la nimic şi am note ok.

Clasa mea e genială, again. Doamna dirigintă e o drăguţă şi jumătate. Mi-a adus un teanc de vreo 7 cărticele pentru olimpiadă. Nu vă închipuiţi cât te fericită am fost când am văzut ''Exuvii'' de Simona Popescu. Pur şi simplu ţopăiam.
Şi şi şi, am o colegă befefeică, care e super drăguţă şi mi-e aşa de milă de ea, îi povestesc de fiecare prieten al meu, fiecare tâmpenie făcută şi ea mă ascultă. E frumos că am 2 Alexandre şi ambele îmi sunt befefeice. <3. Pe viitor o să vă povestesc conversaţiile noaste, sunt geniale! :))


Mda, după cum vedeţi Lissa şi-a mai revenit. Încep să-mi dau seama că Dimitri e pentru Rose şi Lissa e cu Christian, nu se poate altfel! :))

Off, deabia aştept să facă o dată ecranizarea la Academia Vampirilor, deşi nu-mi place cum e Lissa, Rose e drăguţă. :))


Staţi pe aproape, în weekend o să fac un ''New in my library''.

Voi ce mai faceţi?

Să aveţi o zi frumoasă! <3



4 comments:

  1. Si eu am dat test la logica. Nici nu vreau sa stiu ce am facut. La noi sunt 3 Alexandre *dintre care una sunt eu*. Frumoasa rubrica.

    ReplyDelete
  2. Si eu am dat teste peste teste. Nu mai e mult si vin tezele... Dupa, am olimpiade - romana si istorie.
    Si eu abia astept filmul. Nici pe mine nu ma incanta actrita care o interpreteaza pe Lissa, dar in rest sunt chiar multumita. Rose si Dimitri sunt chiar cum mi-i imaginam <3.

    ReplyDelete
  3. Și eu am dat test la logică. Și deși am zis că nu le am de loc cu logica am luat singurul 10 din clasă (lol care e logica?)
    Mda bine că învățasem. În fiine
    mă bucur că e fain la tine. Eu sunt la info-intensiv și e FOARTE GREU. Trebuie să fii la nivel maxim la toate materiile altfel nu supraviețuiești.
    :)
    Rubrica nouă e faină!

    ReplyDelete
  4. Când ai timp te rog să arunci o privire aici: http://bianca-s-blog.blogspot.ro/2013/11/the-liebster-award-q-and-nominees_17.html :o3.

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3