Monday 25 November 2013

Hăinuţă nouă + Ce am mai făcut + Thor!! + Trailer AV naşpa.

Hei, hei. :)
Ce mai faceţi?

Eu nu sunt mulţumită de ceea ce-am tot făcut. :))
În weekend m-am uitat la Thor 1 şi 2. Doamne! Tipul ăla e atââââââât de.. drăguţ! Adică, nu m-am putut dezlipi de televizor din primele secunde de film şi cum tot familionul meu se uita la film, am abandonat cu uşurinţă treburile din ziua aia. Ieri am făcut la fel. Am stat la alt film ceva cu Elesyum, or something.

Eu sunt în urmă cu cititul. La şcoală totul e aşa... pe fugă. Prea mult de învăţat. Vin tezele. We will die. :))

Vreau să fie Crăciun şi vacanţă. Să mă închid în cameră, să citesc de dimineaţa până seara tot ce vreau eu... Off, ce mine că mai e puţin.

Ahh, nu mi-am luat nimic de Black Friday, repet. NU MI-AM LUAT NIMIC DE BLACK FRIDAY! Ba mai mult, tata a fost la Bucureşti şi m-a invitat să merg şi eu, ca să mă ducă la Gaudeamus. Şi eu am refuzat. Deşteapta de mine. Oricum, am pe puţin 20 de cărţi geniale fantasy- YA necitite în bibliotecă, plus vreo 100 clasice geniale... Aşa că mă abţin din cumpărat, totuşi nu pot să cred că am rezistat. :))

Am schimbat hăinuţa bloguşorului. M-am gândit că dacă toate străzile şi magazinele sunt pline de beculeţe, să-mi pun şi eu, că na, poate vine Crăciunul mai repede. :))

Bun, aţi văzut trailer-ul de la Academia Vampirilor, al doilea? Mi se pare că au distrus aproape tot ceea ce era frumos. Mor! Mi se pare că au făcut vampirii prea înfricoşători. De parcă ei ar fi personajele rele. E ciudat. My opinion. Voi ce părere aveţi?

Ohh, Lissa a încercat să facă un cover. Am spus *încercat*, nu că a şi reuşit. :)) But,
La testul ăla de la logică am luat 9 şi căscata de mine a uitat să-i spună ca avea un punct în plus pe caiet, că aş fi avut 10. Sunt genialăă! :))

Voi ce mai faceţi? Cum merge cu şcoala/liceul?

7 comments:

  1. Şi eu am o mulţime de to-read, aşa că am lăsat-o mai moale cu achiziţionatul.
    Cât despre trailer, mi se pare ok. Tot nu pot să mă împac cu actriţa care o interpretează pe Lissa şi am o oarecare reţinere în sensul că mi-e frică să nu fie un total eşeu această ecranizare.

    ReplyDelete
  2. :)) Zau ca nu stiu cum ai rezistat. Eu 3 zile m-am uitat pe site-uri sa vad cum cresc si descresc preturile :)) Mi-am luat carti de la targ pana la urma :D Legat de trailer, nu stiu, e cam girlish/girlie, totul depinde de viziunea regizorului. Mi-ar fi placut mai mult o viziune dark, dar fie ce-o fi :3 Am citit cartile si stiu deja cat de buna e seria, indiferent de film :D Scoala/liceul merge bine. Sunt full luna asta, si astept vacanta extrem de nerabsatoare :)) :* pup Liss

    ReplyDelete
  3. Hei ! :)
    Am o întrebare. Care este cartea ta preferată? Sau seria de cărţi? Nu ştiu ce să mai citesc.. Ultima carte citită este Ion de Liviu Rebreanu (pt. liceu).. De când am început şcoala numai cărţile cerute am citit şi m-am îndepărtat puţin de cele pe care mi-am propus să le citesc(îmi făcusem o listuţă). Momentan citesc Şarada iubirii de Amanda Quick şi dacă doreşti să-mi recomanzi cărţi sunt aici :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu pot să cred că cineva îmi cere părerea. :)) Mă simt aşa de bine. Păi, dacă nu ai citit Spulberă-mă ar trebuii să o citeşti. Ar mai fi Îngerul Nopţii, Fiot de Maggie Stievfater şi Vremea îngerului de Anne Rice. Sper că te-am ajutat. :3

      Delete
    2. Vai Lissa, e a 100 oară când te aud de Spulberă-mă aşa că ia ghici? De Black friday m-am gândit special la ce cărţi ţi-au plăcut ţie aşa că mi-am luat Spulberă-mă şi Viitorul nostru :) Ah, plus Numere de Rachel Ward :))) Sper că ai reuşit să citeşti Dragostea şi răul (ps: merci de bileţel). Să ai o săptămână iubibilă :)

      Delete
  4. Eu am rezistat în prima săptămână în care a fost Black Friday, însă în a doua am dat iama la cărţi ca nemâncata (cred că mi-am luat 5 - ce eşec sunt; nici nu mai ştiu). Nici mie nu-mi place deloc ce au făcut cu Vampire Academy - nu cred că e deloc înfricoşător, doar că nu evidenţiază lucrurile din carte care ar trebui evidenţiate, şi deja e privită ca un Gossip Girl cu vampiri ceea ce e super greşit. Îmi place mult coverul :) Baftă la şcoală, cât a mai rămas din ea.

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3