Thursday 4 July 2013

Palavragealaaa #11 + Happy day! #1

Stiti, nu stiu ce salut sa mai folosesc. :))

Asa ca trec direct la subiect. Azi a fost o zi fericita, frumoasa si absolut iubibila!
La pranz am avut timp de zdranganeala, m-am speriat cand a inceput ploaia pentru ca trebuia sa ma vad cu cineva "important" aflati imediat cine) si ne impiedica ploaia si ma racaia pe creier pentru ca se mai intamplase ca ploaia sa se puna intre noi. Adica, pe bune? Si de data asa. Please God!
Dar pana la urma ploaia s-a oprit la fix! Si asa am putut eu sa ma vad cu Sayuki, da, da, acea Sayuki.
Va da-ti seama ca eram precum "fanul"  care-si intalneste intr-un final idolul. :))
Am avut grija sa-i toc bine creierasul pentru ca eu cand incep sa vorbesc nu ma mai opresc... Si aveam ataaaaatea de spus si de intrebat.
Ma tot gandesc, care era probabilitatea ca persoana care practic m-a facut sa-mi fac un blog (pentru ca daca nu-i vedeam blog-ul  nu mi-as fi facut eu vreo data vreun blog.) sa fie din acelasi oras cu mine, probabil o sa fim si la acelasi liceu, daca nu care cumva face Dumnezeu vreo minune sa ajung unde imi doresc, ganditi-va ca e o probabilitate de 1 la 100... sa fiu admisa acolo. Daca nu, o sa fiu unde e Sayuki. Uhh.. sunt asa fericita ca intr-un final m-am vazut cu ea.
Acum am si eu cu cine sa vorbesc pe afara despre "Dimitri, Patch, Rose, Tris, Four, Daniel etc." It's so amazing! <3

Deci, de aceea a fost asa de draguta ziua asta, datorita ei. Si iti multumesc. Adica, pur si simplu m-ai facut sa nu ma simt alone pe acest pamant. :))

Tot "deci" oficial am 4 prieteni adevarati in sensul ca am ce invata de la ei. A.D.P.C <3 (Alexandra, Denisa, Paul, Carmen) cei care se numara printre cei de mai sus, ordinea e la intamplare, pur si simplu asa suna mai bine. :)) 

Cred ca v-am tacanit si pe voi. Acum va las cu niste melodii dragute.

P.S. Sa aveti si voi asa "happy days-uri". <3 Saptamana/ weekend fain. (^-^)

6 comments:

  1. O nominalizare pentru un premiu simbolic al activitatii tale. Daca il accepti, uite aici linkul: http://oanabooks.wordpress.com/2013/07/05/nominalizare-oo-multumesc/

    ReplyDelete
  2. Ce drăguț! :) Și eu am găsit wattpadiste din Brăila care vor fi la același liceu ca mine! Și abia aștept să le cunosc!
    Mă bucur că ai avut o zi bună!

    ReplyDelete
  3. Ce tare :) Eu regret că nu tipa datorită căreia mi-am făcut blogul nu mai este prin blogosferă, altfel aș fi fost grămadă pe ea :)) Dar Sayuki a fost printre primele după care m-am ghidat :D Într-o mare măsură și eu trebuie să îi mulțumesc ;;)

    ReplyDelete
  4. Aww, asta-i asaaa de dulce<33 >:D< Si nu mai zice ca-mi toci creierasul, ti-am zis ca nu le am cu vorbitul, deci daca nu-i langa mine cineva care sa vorbeasca mult, e dezastru si conversatie aproximativ inexistenta:))
    Si mie mi se parea ataaaat de mica probabilitatea sa intalnesc o bloggerita de pe aici..cu atat mai mult ca nu suntem dintr-un oras mare..sa mai avem si cunostinte comune..sa ma mai fi nimerit si colega exact cu aia pe care-i cunosti si tu! Zau ca mi se par dubioase asa multe conicidente, nu vezi in fiecare zi:))
    Sper sa ne mai vedem cat de curand>:D<

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3