Wednesday 6 March 2013

New in my library #8+ Songs for this week #8+ Palavragealaaa #9

Heei people! I'm back! (^_^)
Dragilor, nu va puteti inchipui cat de incarcate au fost ultimele saptamani. Si inca nu s-au terminat! In weekend sunt nasica la un botez (nu va bucurati pentru mine ca nu-mi place!). Trebuie sa ma duc sa-mi iau rochie si pantofi. Mai, nu e asa o tragedie ca trebuie sa trantesc o rochie pe mine, mai nasol e ca trebuie sa umblu prin oras sau prin mall-uri sa-mi iau una... YOK! Look-ul meu nu e de rochie!:)) In fine, a venit bunica.mea taman de la Roman (Neamt) si mi-a dat putin de bani!:))  Asa ca, o sa-mi iau ceva carticele. Iupiii!
La scoala e naspa. Diriga-mea s-a saturat sa mai faca matematica si s-a hotarat sa facem numai dirigentie. Unii poate s-ar bucura, dar eu am examen la sfarsit de an... Deci..:| >.< La mate, fizica, chimie stau foarte prost, in sensul ca nu inteleg nimic din ce se preda. La romana m-a ascultat si mi-a pus 8. Nu imi venea sa cred! Am scazut ataaaat de mult. In semestrul I eram eleva model a clasei la romana si acum..8? E clar.. E se intampla ceva cu  mine si habar n-am ce....

Acum ca tot v-am plictisit palavragind despre viata mea, sa va arat si ce carticele a mai primit biblioteca mea.
BFF-ul meu, Carmen a facut o donatie si mi-a dat Harry Potter si Ordinul Phoenix (H.P. 5)

Am facut un schimb de carti cu Rose si am primit Evernight, care e in stare I-M-P-E-C-A-B-I-L-A! Rose, pe bune! Credeam ca eu imi pastrez cartile intr-o stare impecabila, dar tu m-ai luat!:))



La un alt schimb de carti, cu Katherine am primit "Uneori sub clar de luna" si Iubitul virtual.

De la biblioteca orasului am imprumutat "Blestemul focului".
Si cam astea sunt carticelele mele.
Acum vreau sa va las cu o melodie care nu mi-a dat pace saptamana asta.
A, ma bate gandul sa-mi schimb dinnou hainuta. Cred ca mai dureaza pana sa-mi gasesc o pereche de sosetele pe masura. Nu-i asa Anca? ;;)

P.S. Scuzati calitatea pozelor, le-am facut pe fuga!:))
Voi ce mai faceti? Ce mai ascultati? Ce mai cititi?

16 comments:

  1. Da, da, da! Așa e.
    Eu nu am purtat de revelion rochie și NU VOI PURTA nici la banchet.
    Ce tot spun aici? Dacă mă văd la nunta mea în rochie o să mor.
    Așa, deci... când faci ”tur al bibliotecii”? Ador să mă holbez la biblitotecile altora!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, probabil curaaand! Daca tot ai adus vorba!:)) Eu nu vreu sa ma duc la banchet! N-am chef sa-mi vad colegele cum isi etaleaza rochiile exorbitant de scumpe... ^.^ Si mie imi place sa ma holbez la biblioteciile altora!:))

      Delete
    2. Urasc rochiile, dar daca nu ma duc in rochie toti o sa ma creada nebuna. Abia astept sa iti vad biblioteca.

      Delete
    3. Mă duc la banchet de dragul dirigintei, pentru că organizează ceva mare și mi-a fost aproape în ultimul an ca niciodată. Adică... dacă nu aș avea respectul ăsta nici nu m-aș deranja.

      Delete
    4. Eu nu pot avea respect pentru cine va cine mi-a facut rau-asta e diriga. Nu merg de dragul ei, ci doar de dragul colegilor si prietenilor.

      Delete
  2. Mama cat de frumos arata :x . Si eu imi astept cartile trebuie sa-mi ajunga vreo 7 , nu mai am rabdare :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi Lissa mi-au ajuns cartile. eu mai astept vreo 3 sa-mi vina. Ce carti ti-ai luat Romina?

      Delete
  3. Ce frumos! Si eu vreau sa citesc volumul 5 din HP, dar mai bine astept pana la vacanta, caci este uriasa. :p

    ReplyDelete
  4. Eu la mate stau prost, fizica nu prea facem -adica ne da note pe caiet si nimeni nu scrie. Din fericire la chimie sunt un cea mai tare. La romana am luat un 9, dar din cauza ca m-am certat cu diriga si acum vrea sa-mi strice media perfecta de 10.

    ReplyDelete
  5. Ei haide, nu e atat de rau un 8 la romana :D Eu as face desigur, o criza, dar totusi :D E doar un 8. O sa-ti revii, si osa iei numai 10, si o sa iti iasa si media 10, si le iei fata la toti! Na :) Ce de carticele frumoase =p~ <3 Vreau si eu Evernight :o3

    ReplyDelete
    Replies
    1. A. Si citesc the ghost and the goth, dar o citesc pe pc si o citesc greu. Cred ca o termin pana la vara :)) -glumesc-

      Delete
  6. Ieeii, a ajuuuns <3 În sfârşit apreciază cineva :)) Sper să îţi placă. Te-am pupat >:D<

    ReplyDelete
  7. So sweet <3 . Scuze pentru felul in care arata cartea :)). A trecut prin multe saraca :)) . Si chiar vreau sa iti vad biblioteca dar o sa mai ajung pe la tine la pastele cailor deci... daca esti amabila sa ne faci un tur...;))

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3