Monday 11 March 2013

In to the wild #1 (=_=)

Dragilor, "In to the wild" este noua mea rubirca in care voi vorbi despre idioteniile petrecute sau vazute pe la scoala. In mare rubrica va aparea in zilele de Luni. Asta daca nu cumva mai apar schimbari!:))

Stiti, am inceput sa suport mult mai usor batjocura colegilor. Stiti, Lissa e "retardata, proasta, idioata, Ciufi, cretina etc." si stiti de ce? Pentru ca sunt diferita... Pentru ca oriunde as merge, printre toate pitipoancele, skateri mei care-mi clampane in picioare, hanoracul meu negru si tricoul de obice "non-color" ies in evidenta. Sunt altceva.Asa ca, sunt ridicularizata. Ma simt mandra.. Cat despre insulte.. Mai, eu nu i-au in seama insultele date de oricine... Oricum, de-abia  astept sa scap de scoala... Poate la liceu o sa-mi gasesc pe cineva la fel de nebun/nebuna ca mine!:))
Ziua de azi a fost ok. Am primit un colet si tre' sa-mi misc popoul (uhh, nu pot sa cred ca am zis chestia asta! O.o) pana la posta. M-am vazut cu BFF-ul meu varianta masculina!:)) Ca biata Carmen e prea busy cu liceul. Jesus! Vreau sa ma intorc in timp! Cu fix un an inapoi... Nu stiu, pur si simplu mi-e dor de aerul de anu' trecut.

In fine. Voi ce mai faceti? Cum mai sunteti? Ce mai cititi?

P.S.: Multumesc mult Furelise, pentru nominalizare! <3

P.P.S. Parca bufnita aia exprima tot. Eu una sunt o bufnita. Noaptea stau o pana tarziu si citesc. La scoala dorm pe scaun...:))

10 comments:

  1. ioi groaznic .. masina mea e acordeon , nu mai plec in Serbia adioo , s-au naruit toate planurile :|

    ReplyDelete
  2. Deci nu sunt singura careia i se intampla asta. Diferenta e ca si profesorii mei ma considera o satanista cu inclinatii de emo. Acum citesc Juramant de sange si sunt Ok.

    ReplyDelete
  3. Cu multa placere :D Da, cu siguranta la liceu o sa fie mai diferit decat la scoala generala. O sa vezi :) Pur si simplu da-le ignore afurisitilor :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e, plus ca la liceu profesorii sunt geniali, nu prosti-bata.

      Delete
  4. hei Lissa te invit la concurs pe http://yukiblack.wordpress.com/2013/03/07/concurs-3/ . Sper sa participi!

    ReplyDelete
  5. Ai o leapsa de la mine :) http://rominagianina.blogspot.ro/2013/03/leapsa-liebster.html

    ReplyDelete
  6. Nu ești singura :). Vor ajunge rând pe rând să-și bage tocurile-cui în gât. Muhahaha >:)
    Cam sadic, nu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm... Cred ca pot sa-ti zic o singura chestie! Respect. \m/

      Delete
  7. Stai linistita, BFF-ul tau o sa isi faca intotdeuna timp pentru tine <3 . If u know what I mean... ;)

    ReplyDelete
  8. Ei bine, nu stiu daca te intereseaza, dar eu citesc Jurnalele Vampirilor. E prea tare!!! Iti recomand si Starters de Lissa Price. Suta la suta o sa iti placa! Daca vrei poti sa vizitezi al doilea blog al meu ( si nu ultimul ):
    http://domenerdy.blogspot.com/

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3