Friday 15 February 2013

You're a idiot! Perfection is possible! (>.<)

Dragilor, mi-e foarte lene sa scriu in ultimul timp. Am avut teste si multe lectii de invatat la istori si alte porcarii.
Mi-am dat seama ca n-am postat nimic de magnifica "Ziua Indragostitilor" (scuzati dezacordul...). Asa ca, am zis sa postez acum. Bine inteles ca tre' sa vina cate un voinic calare pe un cal alb si sa-si puna inima lui pe tava dar, Lissa e fata foarte fitoasa cu standarde ridicate cand vine vorba de o relatie. Mai, tipu' e dragut si de treaba ( nu-mi place chestia asta cu "de treaba"..) dar, nu pentru mine. Adica, nu aveam nimic in comun. Nu citea si-mi zicea ca sunt prea obsedata de citit, nu asculta rock, nu canta la vre-un instrument, n-are blog, etc. Deci, din start nu avea cum sa ma inteleaga! Imi pare rau de el dar, daca ar mai fi avut vre-o sansa si-a spulberat-o in urmatoarea discutie:
Eu ii spuneam ca n-are cum sa se schimbe pentru mine chiar daca vrea si ca, ar trebuii macar sa incerce muzica mea, altfel nu are cum sa ma inteleaga.El a palavragit ca nu poate si ca de ce vreau asa de multe de la un baiat si i-am zis ca sunt o fecioara deci, din start sunt si perfectionista si vreau ca totul sa fie perfect. El a zis ca daca nu stiam, perfectiunea nu exista prin urmare nu poate exista un baiat perfect si nici o relatie perfecta. Dude! /:) Really?


 Eu i-am zis ca e ultima data cand mai vorbesc cu el si ultimele fraze ale mele catre el au fost " Perfectiunea este diferita pentru fiecare om, poate pentru mine tu nu esti perfect dar, pentru alta fata vei fi, poate ca relatiile pe care le vezi tie ti se par imperfecte dar poate ca pentru cei doi sunt perfecte! Iar eu, cand voi intalnii baiatul perfect voi sti! Si cu siguranta va fi o relatie perfecta, pentru ca e cu baiatul perfect!" Nu stiu, pentru mine perfectiune chiar exista. De exemplu, momentele cand ploua si vine prietena ta cea mai buna si-ti zice "Hai sa dansam in ploaie" si toata lumea se adaposteste dar tu dansezi ca o nebuna cu ea. Ala-i un moment perfect pentru mine. Am avut relatii perfecte care s-au desirat dar, mi-aduc aminte fiecare moment din ea. Totusi, perfectiunea nu e vesnica. Eu ma multumesc cu momente perfecte! Pana la urma nimic nu tine o vesnicie.In fine, e doar parerea mea...
Mda, cred ca v-am facut capul tandari! Am palavragit o gramadaaa! Jesus, mai am o groaza sa va povestesc dar, va mai spun maine!
Un lucru important e ca Doamna mea profesoara de franceza imi devine una dintre cele mai bune prietene. Stiti cat de geniala poate fi chestia asta?
Va las cu o melodie draguta! ^^

Sa aveti un weekend super iubibil!
P.S. Parerea mea despre Ziua indragostitilor e ca-i o sarbatoare falsa. Nu-mi trebuie o zi anume sa-mi arat sentimentele fata de persoana iubita si, din punct de vedere ortodox Valentin nu a fost un sfant. Deci, de ce sarbatorim Dragobetele si Ziua indragostitilor? Nu se puteau numai Dragobetele? Macar alea-s mai adevarate. Ma rog, suntem copiiatori...

16 comments:

  1. Sf Valentin este la fel ca Halloween. O sarbatoare comerciala.
    Din partea mea mai mult respect pentru Halloween.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cateodata as fi vrut sa ma nasc in America doar pentru Halloween :)

      Delete
    2. oh America eu as avea mult mai multe motive , dar momentan visez cu ochii deschisi

      Delete
  2. idem Katherine. Ador Halloween-ul. Valinetine`s day sucks! -.-
    Interesanta faza cu ala... mda, se intampla. Si cum sa le explici specimenelor sa se care?

    ReplyDelete
  3. Doar idiotii se simt singuri si neiubiti de nimeni de sarbatori de genul!!!!!!Eu una ma simt independenta singura!

    ReplyDelete
  4. :)) Foarte tare baiatu saracutu :)))
    Hmm iubiri perfecte , eu am una desi nu o consider perfecta. E mult mai buna decat prima mea iubire si totusi eu tot prima iubire o consider perfecta desi era mult mai mult decat imprefecta

    ReplyDelete
  5. nu stiu de ce,dar toate profele de franceza sunt bune si foarte destepte,deschise la cap.French rocks:X

    ReplyDelete
  6. app,multumesc mult ca mi-ai pus blogul in blogroll.ma simt onorata.:X

    ReplyDelete
  7. Eu nu am norocul vostru. Profesoara mea de franceza e atat de exigenta, si are "pata" pe mine. De fiecare data trebuie sa comenteze ceva despre mine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E fac germana :> ,profa mea e super detreaba :)

      Delete
    2. Nu o cunosti pe a mea , a mea are ceva cu toata lumea:))

      Delete
    3. Stiu cum e,profa de biooo ~x(

      Delete
  8. Asta e,daca nu intelege e traba lui,nu?Daca nici dupa ce i-ai explicat nu a priceput atunci tipu e batut in cap rau de tot. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt unii care daca le vorbesti odata dezvolta o obsesie in creierasu lor micut

      Delete

Parerea ta conteaza! <3