Tuesday 3 February 2015

Voi cum vă începeți dimineața? - Despre obsesia „cafea” și „căni pentru cafea”

Singurul lucru adevărat (pe lângă mama, care are niște metode geniale de a mă trezi, iar în loc să o ai ca un arici toată dimineața, mai bine stai drepți și uiți de somn) care are puterea de a mă ridica din pat, e gândul la o cană de cafea cu lapte, aburindă, dulce amăruie și perfect aromată, eventual cu niște ciocolată lângă. Văzusem o poză drăguță cu „Somnul te caută, tu cauți cafeaua”. Da știu, o să ziceți că sunt mică, dar unii fumează, eu nu fumez, dar beau cafea, e un fel de drog care-ți aduce un strop de fericire în fiecare zi.
Iar ca orice moft de al meu, îl fac cum trebuie, adică am început să caut cum o prepari mai ușor, care e cea mai de calitate care are mai mult cafeină și care n-are deloc, care se macină mai ușor and a lot of that kind os stuff. Până acum pot spune că sunt îndrăgostită de Lavazza și cafelele cu aromă, iar că Starbucks-ul m-a dezamăgit la capitolul cafea, am avut două variante Starbucks Colombia și House Blend și totuși la capitolul cafea pentru acasă, n-au depășit Lavazza, dar da, Frappuccino și toate minunățiile pe care le fac acolo sunt unice (și la preț chiar), dar la cafea, spun pas.
 Tot pentru dimineți mai dulci, am o colecție de căni și bineînțeles în funcție de dispoziție aleg una, asta e pur și simplu un moft. Chiar am avut odată o discuție cu niște prieteni care îmi spuneau că o cană e cel mai nașpa cadou pe care îl poți primii, iar eu le-am spus că pentru mine nu, ce-i drept nici n-am primit căni cadou decât de la rude, pentru că ei îmi știu obsesia, dar nu știu ce să spun, pentru mine tot un cadou ideal mi se pare, curând cred că o să îmi mai trebuiască un dulap pentru căni, dar continui să-mi cumpăr, iar curând cred că o să vă fac niște poze să vedeți cât de drăguțe sunt și că nu-mi iau orice porcării.
Iar despre obsesia mea - cafeaua, în caz că vă închipuiați că e singura, NO, stați liniștiți vine aia cu ceaiul din urmă, m-ai nou mi-am luat ceainic cu infuzor și câteva punguțe de ceai de la Cărturești, că doar de la ei mi se trage obsesia cu ceaiul. Iar cafeau cel mai mult îmi place să o fac la mine acasă, cum vreau eu, cu frișcă de care vreau eu, zahăr și lapte după plac, cei drept nu mă consider o fată de cafenele, pentru că nu prea-mi plac, nu prea am dat de o cafenea în care să fie loc pentru nefumători, pentru că nu tolerez fumul de țigară și mi se face rău, la fel și Pub-urile, dacă plouă afară prefer să stau în ploaie decât să intru într-un pub cu toți pițiponcii, traficanții, pițipoancele, moșii cu bani și mai știu eu ce or mai fii.
Cred că mai bine trag de ai mei și fac curat în toată casă și-mi deschid o cafe-ceainărie acasă pentru prieteni :))
 
Cum spuneam, dimineața îmi place să mi-o încep cu o cană drăguță de cafea caldă (vara rece), puțină ciocolată și priveliștea frumoasă de la mine din balcon, iar când e înnorat și plouă, cu niște muzică bună.
 
 
 
Voi ce obsesii aveți și cum vă începeți diminețile? Ce vă face să vă ridicați din pat atunci când de fapt tot ce vă doriți e să mai marmoțiți puțin?
 
P.S.: Ferească Dumnezeu să nu mai am cafea și să mă fii ridicat deja din pat, că îmi vine să mă așez pe jos și să plâng (exagerez, dar chiar sunt tristă)
 
 
 

3 comments:

  1. Haha!
    Am prins si eu de curand obsesia cu cafeaua de la McDonald's pentu ca am Mc-ul la coltul strazii unde se afla liceul meu, e imposibil sa nu trec pe acolo in fiecare dimineata sa-mi iau o cafea.
    Mai mult decat cafeaua, mi-a placut ceaiul negru cu lapte pe care sper sa-l incerci, daca nu l-ai incercat deja. Este.. perfect!

    Astazi a trebuit sa ma trezesc la 6.30 ca sa merg la meditatii si singurul gand care m-a facut sa ma ridic din pat a fost acela ca trebuie sa ma duc sa-mi cumpar doua carti si sa-mi fac de cap la KFC. Dadada. sunt mancacioasa..

    Vacanta placuta! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heii, am încercat ceaiul negru cu lapte, ba mai mult, am pus-o și pe Sayuki la încercare :)) Am fost la Cărturești și ne-am luat un Winter Cocktail, a fost osăm :)) mai luăm și altă dată. ^^

      Delete
  2. Hey!Eu prefer mai mult ceaiul decat cafeaua.Daca sunt foarte obosita ,ceea ce se intampla foarte des in timpul liceului,atunci cafeaua e cel mai bun remediu pentru mine:D
    Canile sunt super!! Imi plac in special cele cu mesaje ...Acum vreau sa pun mana pe una cu Adventure Time ,obsesie:))See ya !>:D<

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3