Monday 9 June 2014

Febra serialelor - OMG I can't return in this world.

Well, de câteva săptămâni m-am apucat serios de engleză pentru că mi s-a pus pata pe învăţat în străinătate şi vreau Cambridge sau IELTS, anyway (Aţi observat cât de uşor pierd un subiect? :)) ). În scop ''educaţional'' m-am apucat de seriale, în ideea că le văd fără subtritrare sau cu subtritrare în engleză. Până să mă apuc de  asta m-am uitat la Grey's Anatomy, Dr. House, Dr. Who, Rescue Me (l-am lăsat pe la sezonl 4, se complica mult), Friends, Two and a Half men (încă mă uit) şi Torchwood (Vă rooog, e cineva pe aici care l-a văzut? :o3 :o3). Iar acum m-am apuca de The Big Ban Theory, pe care-l văd cu subtritrare în engleză şi un caiet cu-un pix lângă mine că din trei episoade am dat de 30 de cuvinte noi ceea ce e bine într-un fel.

Uhh.. şi şi şi m-am apucat însfâtşit de The Vampire Diaries ştiu, ştiu, mi-e ruşine că nu m-am apuat până acum.. :)) dar mai bine mai târziu decât niciodată. :3 Şi sunt la episodul 9 din primul sezon şi Damon e so wow şi aşa de malefic şi pentru asta nu îl plac adică chiar îl urăsc puţin, în schimb îmi place Stephan, e şi drăguţ şi bun. :3

Cred că o să mă apuc şi de Teen Wolf şi mai văd eu.

Voi la ce seriale vă uitaţi?
Zile fericite. :3

5 comments:

  1. The Vampire Diaries mi-a plăcut până la sezonul 4 când m-am lăsat pentru că mi s-a părut AȘA o prostie. Dar finalul sezonului 3 tot mi-a cam frânt inima.
    Spre rușinea mea (?) nu urmăresc nici un serial. Nu fac asta în timpul școlii pentru că pur și simplu n-am timp.
    Vreau la vară să văd Teen Wolf, Pretty little liars, să mă apuc de Game of Thrones și încă vreo câteva.
    Îți recomand The Carrie Diaries, dar după finalul ăla super-ce l-au anulat și m-au lăsat în pom.
    Zile faine să ai!

    ReplyDelete
  2. Eu ma uit la PLL si la How I Met Your Mother. La cel din urma serial sunt pe la primele episoade si acum sunt obsedata sa ajung la zi cu el. E captivant si amuzant. Um....e o idee grozava sa te uiti la seriale fara subtitrare in romana. Poate o sa incerc si eu. Oo

    ReplyDelete
  3. Mă uit la AHS, Misfits, Skins și Bates' Motel. Vreau și eu să mă apuc de Friends dar mai întâi trebuie să termin ultimul sezon din Skins. E genial! Ți-l recomand :) majoritatea episoadelor sunt subtitrate în engleză și așa mai înveți cuvinte noi. Succes! :)

    ReplyDelete
  4. Şi eu am rămas tot la Stephan :3. Chiar dacă Damon e genul ăla de bad boy după care, de regulă, ne topim, îl prefer pe frăţiorul cuminte. TVD e fain, dar până într-un anumit punct. Încă îl mai vizionez, dar nu cu acelaşi interes. A devenit prea melodramatic pentru gusturile mele. :)
    Mai vizionez Supernatural, Pretty Little Liars (şi ăsta m-a cam ameţit), Fringe (dacă îţi plac chestiile de-a dreptul bizare, cu mutanţi, tehnologie, universuri paralele şi alte minunăţii de-astea, te asigur că ai să adori serialul ăsta), The Originals. Vreau să încep Once Upon a Time, câteva seriale coreene :'), American Horror Story şi The Walking Dead. Wish me luck! :)) Vizionare plăcută!

    ReplyDelete
  5. Bună! :) Ai o leapșă de la mine: http://lumea-imaginara.blogspot.ro/2014/06/leapsa-happy-bookaholic.html.


    o zi bună
    bobiță

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3