Wednesday 16 April 2014

Vă mulţumesc că existaţi. + Cum să îţi pierzi timpul în vacanţă.

Yay. Nu îmi vine să creeeed. Mă gândeam să las bloguşorul, sa mă apuc de alte lucruşoare şi chestii, dar când am intrat şi am văzut că blog-ul meu trăieşte şi că e cineva care îl citeşte nu mi-a venit să cred. Cel puţin în ultimele 2 zile am făcut vizualizăti la fel de multe ca la postările de concursuri. Mai mult ca perfect.
Vă mulţumesc că intraţi pe colţişorul meu, sunteţi foarte importanţi pentru mine.

Mă tot bătea gândul să vă arăt şi ce-mi mănâncă din timp. Păăăi. Încerc să-mi perfecţionez pasiunea legată de fotografie. Cum la cărţi şi recenzii mă descurc cât de cât, am zis să fructific şi latura care mă atrage către fotografie. Aşa că mi-am instalat Adobe Photoshop Lightroom 3 în laptop şi am făcut o selecţie din fotografiile mele de-a lungul timpului, am învăţat să le editez puţin şi cum eu nu am foarte multe cunoştinţe am rugat un prieten să mă ajute şi să-mi spună ce e ok şi ce nu la fiecare în parte. Mda. Bietu' de el cred că m-a bodogănit ceva, dar în mare închipuiţivă că din 30 de poze am selectat eu 8 şi din alea 8 doar 5 au fost corecte şi bla-bla. Deci frateeeeee, chestia asta e grea. Îmi mănâncă timpul, dar mă face să mă simt fericită.

Cam din cauza asta nu am scris pe blog şi cam tot din cauza asta  nu am citit, dar staţi pe aproape că mă apuc de ''Căutând-o pe Alaska'' de John Green şi vin cu recenzia repede repejor. :3

Ştiţi că reuşiţi prin comentarii să faceţi super happy orice om? :o3

Btw, vă las câteva ''fotografii'', sper să vă placă şi hmm. Voi ce pasiuni mai aveţi?

Seară frumoasă! :3 Huuuuuuugs. >:D<

8 comments:

  1. Mie îmi plac fotografiile, în special 2, 3, 4, 5 și 6. :D Ți-aș sugera să lucrezi puțin la semnătură, să fie puțin mai delicată.

    Mult succes! :*

    ReplyDelete
  2. E foarte frumoasă pasiunea asta, fotografia, atâta timp cât ai timp, talent şi un aparat bun -- te invidiez pentru ele! :) Cred că ar fi drăguţ să-ţi treci semnătura cu un font mai simplu, pe o culoare mai ştearsă, ca să arate mai bine. Oricum, sunt superbe fotografiile şi abia aştept să văd cum vei evolua până vei putea face din hobby-ul tău o pasiune. Mult succes, draga mea, şi vacaţă plăcută, atât cât a rămas din ea! <33

    ReplyDelete
  3. Și eu fac fotografii, dar nu e ca și cum aș putea face ceva din asta. Sunt prea slabă.
    în schimb îmi place mult să desenez și îmi plac științele. Obișnuiam să zic că-mi place să scriu, dar n-am pic de talent la asta așa că renunț. :))
    Abia aștept să văd cum evoluezi, ai talent la așa ceva! :)
    http://masterofpuppetsxx.blogspot.ro aici mai postez și eu

    ReplyDelete
  4. Îți mulțumesc și eu că exiști! Pozele sunt foarte frumoase, chiar te pricepi. Sper să mai postezi poze deoarece eu iubesc să mă uit la poze!
    zi faină să ai!
    îmbrățișări de la bobiță

    ReplyDelete
  5. Absolut superbe fotografiile! Continua, e minunat ce faci! :)

    ReplyDelete
  6. Pozele tale sunt așa frumoase! Dacă ar fi postate undeva pe tumblr, cu siguranță le-aş da reblog, pentru că sunt superbe. Ai talent din plin, să nu renunți vreodată la fotografie. >:D<

    ReplyDelete
  7. Wow, astea le-ai facut tu? Wow, cat de mult le-ai editat (nu te supara ca zic asta, dar arata genial)? Pentru ca arata ca niste fotografii profesioniste!
    Ce aparat ai?
    Pai, as vrea sa zic ca o pasiune e fotografia, dar nu am un aparat performant ca sa cultiv pasiunea...
    Te tuc, esti super!

    ReplyDelete
  8. Hei, uite, daca vrei sa participi, am un concurs cu o carte la alegere: http://in-love-with-books002.blogspot.ro/2014/04/concurs-primul-meu-concurs.html
    Te-am tucat!

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3