Saturday 29 June 2013

Rezultate + Songs for this week.

Hei yo!
Am venit rezultatele la evaluare. Stiti, deabia acum imi dau seama cat de stresata eram si emotionata de rezultate. Am trecut prin niste clipe super ciudate azi. Sa va povestesc.
Ajung la scoala, ingramadeala mare la rezultate. Aproape toata lumea plangea ca s-au luat note mici-mici la romana. Eu, stiind ca am scris prostii si ca m-am panicat cand am vazut caracterizare zi "E clar, 8 scrie pe mine" (Inca nu afisase foaia cu numele meu. :)) ) Si vine diriga si pune pagina cu H si I si cineva din multimea aia striga "Baaa, esti nebun. Uite! Asta aluat 9.95 la romana." Si eu in capul meu zic "Dumnezeule: Cum se poate asa ceva! Cred ca a invata de a rupt" Si ma duc mai in fata sa vad cat am luat si... surpriza vietii, eu eram aia cu 9. 95. 
In mare vreau sa va spun ca m-au tecut toti fiori, da tooooti! Pur si simplu nu imi venea sa cred. La mate am luat 9. Sincer, as fi vrut 9.20 - 9.30. Am gresit ca toanta la lucruri pe care le stiam deja.

Acum e partea cea mai grea ca eu vreu filologie si liceele extraordinare din Constanta nu au filologie. Ce liceu ar fi foarte bun pe filo este Traian da e la o ora jumatate de mine, numai la dus! Plus ca e intr-o zona ciudata. Eu vreau timp de blog, de cantat.... Probabil o sa ma duc la Decebal. Cine e din oras stie de el.
Voi ce parere aveti? Sa las libertate si filologia (asta inseamna ca m-as duce cu placere la liceu) pe stiinte ale naturii la un liceu "extraordinar" unde as muncii zi si noapte? Eu va zic siiiincer ca vreau filo. Pentru asta sunt facuta... Sau stiinte sociale. Ma intereseaza pareri. Filo sau Stiinte ale naturii/ Mate- info? Adica Uman sau Real?

Buuun. Acum sa trecem la putina muzica buuuna.

( Rosu aprins probabil o sa fie un urmator cover)

( Probabil viitor cover, pentru Rose <3 )

Cam asta am ascultat saptamana asta. Bine ca am scapat de stresul rezultatelor. Mai e admiterea... Sa aveti o seara si un weekend iubiiiiiibil!

P.S. Voi cat ati luat in examene? La ce profil vreti sa dati?


9 comments:

  1. Îți recomand profilul mate-info doar dacă îți place matematica. Altfel va deveni un chin. La științe faci mai puțină mate, dar mai multă chimie, bio și fizică. Dacă nu-ți place, renunță.
    Nu sunt din Constanța și nu știu cum sunt liceele alea, dar e bine să faci alegerea tu și să te gândești de multe ori înainte.
    Succes >:D<

    ReplyDelete
  2. Pai eu am luat 9.7 la romana si 9.45 la mate :D .Chiar sunt curioasa pe ce ti-a putut scade 5 sutimi :? ,oricum parerea mea e ca daca nu iti place matematica nu ar trebui sa te duci pe un profil de mate-info pentru ca o sa te chinui 4 ani,iar la stiinte e asa si asa,pentru ca faci cam din toate materiile,dar predomina biologia,chimia si fizica.Oricum,cum spunea cineva : "Daca vrei sa inveti inveti oriunde".
    Deci sper sa alegi bine :D

    ReplyDelete
  3. Eu sunt de la Decebal, la mate-info:). Mie mi se pare okay liceul, imi place mult aici. Nu-ti baga materia cu forta pe gat (adica nu e asa de strict, desi depinde si de profesor..) dar daca vrei sa inveti, inveti. Si nu-ti sugerez sa dai la mate-info daca nu iti place matematica, informatica, fizica, pentru ca aici astea se mananca cel mai mult...pe langa materile de uman, ca de ce sa nu le avem si pe alea?! Daca inimioara ta iti spune ca vrea la filologie, du-te la fililogie:)

    ReplyDelete
  4. Cel mai bine e sa dai la filologie.Iti place sa citesti si asta e un atuu pe care il au doar 2-3 persoane din toti cati ajung la filologie.O sa ai destul timp liber pentru blog si o sa ai medii mari foarte usor.Eu am facut 3 ani mate info si a 12-a la filologie.daca vrei sfaturi sau orice,iti las adresa mea: anastacie93@yahoo.com.

    ReplyDelete
  5. Eu merg la mate-info, dar ador matematica. Am luat 10 fix la mate, și 9,55 la română. Cu toate că la română făcusem gramatica bine. Nu știu la ce să-mi fi scăzut. Cât îți iese media de absolvire?
    și am uitat, felicitările mele pentru nota aia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da stiu cum e cand nu stii unde ai gresit si toutusi ti-a scazut....eu am luat 9,2 la romana.

      Delete
  6. Eu sunt la uman , pe stiinte sociale .Nu pot sa zic ca este foarte usor dar nici greu nu e.Se i-au note mari daca inveti cate ceva , iar la materiile de baza cum ar fi istoria , geografia , logica trebuie sa rupi.Dar mie imi este usor.Eu am luat anul trecut 7.70 si la mate si la romana deci :))) pe langa mine tu esti un geniuu

    ReplyDelete
  7. Ma bucur ca te-ai intors-te asteptam de mult timp pe blogosfera. Eu am luat 9,5 la mate si 9,2 la romana (inca nu am habar unde am gresit). S-ar putea sa ma duc la stiinte ale naturii. Daca esti facuta pentru filo, eu zic sa mergi acolo :)

    ReplyDelete
  8. Eu una iti recomand filologie! Adica eu merg sigur pe uman, dar nu stiu cat de mult iti doresti si tu asta!
    Oricum, eu sunt din Bucuresti ( si vreau sa dau la Lazar ) asa ca nu stiu prea bine liceul despre care vorbeai. Mie una imi pasa mai mult de cat de bun e liceul si zona in care e. Daca astea ar fi ok te sfatuiesc sa mergi acolo! Te pupic! <^_^>

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3