Wednesday, 12 September 2012

Carti si muzica...

Intr-un final reusesc sa scriu si despre carti si muzica..nu numai despre tampenii... Inca mi-e foooarte fooarte somn...aseara n-am apucat sa dorm decat doua ore.. Tata a plecat in misiune, iar fratimiu s-a simtit dator sa fie treaz la ora 5 dimineata ...Acum am cateva minute de liniste. Cum ziceam, ieri am fostt la biblioteca sa returnez Greseala Vracilor  volum-ul sapte din "Cronicile Wardstone"...si cum am uitat eu de carte vreo 8 luni, am reusit sa ajung la biblioteca cu coada intre picioare... Gosh,ce rusine imi era! Noroc ca bibliotecara e mama unei foste colege.. In fine, nu ma asteptam sa ma lase sa mai imprumut alte carti...dar m-am inselat mi-a dat chiar doua carti cumparate cu doar caateva saptamani in urma...Deci asa am ajuns sa citesc acum " Setea" de Carrie Jones...Sincer la inceput am fost putin sceptica, dar acum chiar m-a prins povestea... am eu o vorba la orice carte prima suta de pagini e grea dupa nici nu iti dai seama cum ai ajuns la sfar
sit..Exact asa mi s-a intamplat cu Academia Vampirilor.. Ahh..As citi cartile alea all days all nights...dar cum trebuie sa realizez ca nu numai cartile alea sunt fantastice mai sunt si altele...am zis ca hai pana la urma sa citesc si altceva..si cum ziceam am luat doua carti de la biblioteca..ma repet.. "Setea" sipreferata mea "Chimie perfecta" <3..cam atat cu cartile trecem la muzica.. :)
  Pai am facut o noua obsesie pentru cei de la The Script ii adoor! Cine zice ca un rocker nu poate asculta si muzica "unsuroasa" se inseala! Cu toata admiratiea mea fata de System of a down, Red hot chilli pepers si Muse tot m-am lasat coplesita de The script uitati una dintre melodiile mele preferate:

http://www.youtube.com/watch?v=MzCLLHscMOw

No comments:

Post a Comment

Parerea ta conteaza! <3